Frygter bidsk kamphund vil overfalde andre

Blodtørstig kamphund er stadig ikke fundet

En mand i chok, en hund død og en anden på operationsbordet på Københavns Dyrehospital.

Sådan er efterspillet efter en bidsk kamphund gik amok i Fårevejle i Odsherred torsdag morgen.

Se også: Politi måtte skyde: Bed hund ihjel

Kamphunden sprang over et 1,60 meter højt hegn til den ellers lukkede have, hvorefter den gik direkte efter to hunde på ejendommen.

Den ene af hundene, en 13-årig flatcoated retriver blev bidt ihjel, den anden hund - en fire måneder gammel hvalp - kæmper stadig for livet, meddeler ejeren af hundene til ekstrabladet.dk.

Han er stadig dybt chokeret og ønsker ikke at træde frem med navn.

- Den havde hele min hunds hoved inde i dens mund og prøvede at knuse den. Jeg forsøgte at redde min hund, men den reagerede slet ikke, selvom jeg slog den i hovedet med en kampesten flere gange, siger manden, der også selv endte med at blive overfaldet af kamphunden.

Han slap dog med forskrækkelsen og et bid i armen.

Frygter kamphund stadig er i live
Politiet ankom hurtigt til ejendommen og skød efter hunden, der løb sin vej, selvom den blev anskudt.

- Den hund er meget farlig, hvis den stadigvæk lever. Og politiet har jo ikke fundet den endnu, så den må jo være et eller andet sted. Det kunne jo være et barn, den tog næste gang, siger han.

Se også: Hunde må ikke løbe frit rundt - skyd dem

Ifølge den chokerede mand lignede den ørkenfarvede kamphund en stor amstaff/pitbull. Han aner ikke, hvor den kommer fra, og har aldrig set den i nabolaget før.

- Det eneste jeg er interesseret i er, at man finder den hund, så det er meget vigtigt at politiet får at vide, hvor den er henne. Jeg har det rigtig skidt, det var en forfærdelig oplevelse, siger han.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der kan bidrage med oplysninger om muligt opholdssted for den eftersøgte hund.

Kontakt politiet på tlf. 114.

Se også: SF: 'Hundeloven er noget makværk'

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere