Ny fængselskammerat: Bjarne ville ikke aflevere sit kamera

Tusindårsskoven: Lillebror forklarede i fængslet, at Vincent Smith havde afkrævet Bjarne Johansens kamera - men lægen nægtede

Ifølge en tidligere cellekammerat til Vincent Smiths lillebror ville Bjarne Johansen ikke aflevere sit kamera til den tiltalte, da han prøveskød sin maskinpistol i Tusindårsskoven. (Foto: Per Rasmussen)
Ifølge en tidligere cellekammerat til Vincent Smiths lillebror ville Bjarne Johansen ikke aflevere sit kamera til den tiltalte, da han prøveskød sin maskinpistol i Tusindårsskoven. (Foto: Per Rasmussen)

RETTEN I ODENSE (ekstrabladet.dk): Endnu en tidligere fængselskammerat til den tiltalte lillebror Michael Christian Martinsen belastede i høj grad den 38-åriges sag.

Overfor flere medfanger i arresten har den 36-årige lillebror ikke kunnet holde sin kæft og har indviet flere personer i fængslet om, hvad der skete den 13. april.

- Michael forklarede, at det jo ikke var meningen, at der skulle ske det, som hans bror havde gjort. Han handlede, fordi han blev forskrækket eller noget, lød det fra det nye vidne, en kvinde, der selv har siddet bag tremmer i Vejle Arrest sammen med lillebroderen.

Læs også: Vincent: Jeg har gjort noget dumt

Troede de tog et billede
Ifølge hende, har Michael Chr. Martinsen gengivet følgende forløb fra Tusindårsskoven:

- Hans bror var taget ud for at prøveskyde et automatvåben i skoven. Så så han de to mennesker komme gående. Han troede, at der var blevet taget et billede af ham, fordi de gik rundt med et kamera, forklarede den langhårede kvinde.

Også hun afgav forklaring, uden at de tiltalte var tilstede i retten af frygt for trusler.

Læs også: Svigerinde stærkt presset i retten

Heidi ville have han gav kameraet
- Han var gået hen til dem og bedt om at få kameraet. Men manden ville ikke give det fra sig. Så havde konen sagt, at han skulle aflevere det. Så opstod der vist noget tumult, og så havde han skudt dem. Altså kort fortalt. Om det er rigtigt eller ej, det ved jeg ikke, lød det fra den unge kvinde.

Hvad Vincent Smith efterfølgende skulle have gjort, eller hvad der var sket med våbnet, kunne kvinden ikke fortælle noget om.

Vidnet bedyrede dog, at den 36-årige lillebror - der er tiltalt i sagen for at have bortskaffet gerningsvåbnet sammen med sin storebror - har fortalt om broderens involvering i dobbeltdrabet til flere mennesker i arresten på daværende tidspunkt.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere