Dræbte mor og stjal nyfødt baby

Babylykken brutalt smadret af vanvittig kvinde, som skød nybagt mor og stjal lille dreng

Verna McClain, 30, er sigtet for drab på Keegans mor. McClain menes at have planlagt kidnapningen af den nyfødte dreng. (Foto: Montgomery Sherifkontor)
Verna McClain, 30, er sigtet for drab på Keegans mor. McClain menes at have planlagt kidnapningen af den nyfødte dreng. (Foto: Montgomery Sherifkontor)

En 30-årig kvinde er blevet pågrebet i forbindelse med gårsdagens drab på moren til en nyfødt baby, der blev kidnappet uden for en lægeklinik nær Houston i den amerikanske delstat Texas.

Verna McClain, der blev anholdt få timer efter forbrydelsen, er sigtet for overlagt drab på den 28-årige nybagte mor Kala Golden. Politiet mener, at McClain havde planlagt at kidnappe den lille dreng og valgte at skyde Golden, da hun forsøgte at forhindre bortførelsen.

– Den anholdte har sagt ting, som får os til at tro, at hun havde haft til hensigt at bortføre drengen, siger Brett Ligon fra anklagermyndigheden.

Verna McClain har ifølge lokale medier tilstået episoden, der udløste en opfattende politijagt i Houston-området. Seks timer efter bortførelsen fandt politiet drengen Keegan uskadt. Drengen er siden blevet genforenet med sin far.

Kæmpede for sin søn
Kala Golden havde tirsdag taget den nyfødte til et lægetjek i forstaden Spring, da hun blev overfaldet af en sort kvinde på parkeringspladsen foran klinikken.

Kvinden - der ifølge politiet er identisk med Verna McClain - trak en pistol og skød Golden adskillige gange. Hun stjal derefter drengen fra morens arme. Selv om hun var dødeligt såret kæmpede Golden til det sidste.

– Min søn. Min søn, skreg hun ifølge øjenvidner, mens hun forsøgt at kæmpe sig ind i kidnapperens bil.

Kvinden trådte på sømmet og efterlod den hårdt sårede mor i en blodpøl på parkeringspladsen. Kort efter døde Kala Golden på hospitalet. Hun fandt aldrig ud af, at hendes søn blev fundet i live.

Babylykke på Facebook
Tre dage forinden var der glæde hjemme hos Kala Golden. Hendes mand, Keith Schuchardt, fortalte på Facebook, at hans søn var kommet til verden.

– Baby Keegan er født. Han ligner mig, lol, skrev den stolte far, som nu står alene med Keegan og drengens to søskende på to og fire år.

Keith Schuchardt fortæller, at han og Kala var gift i tre år. Parret mødtes, efter orkanen Ike havde hærget området i 2008, og han hjalp Kalas far med at fjerne et væltet træ.

– Hun var en vidunderlig mor og et dejligt menneske. Hun betød meget for mig, siger Schuchardt ifølge avisen Houston Chronicle.

1 af 2 Kala Golden blev dræbt her på parkeringspladsen foran en lægeklinik i Spring, Texas, da en kvinde ville stjæle hendes barn. (Foto: AP)
2 af 2 Verna McClain, 30, er sigtet for drab på Keegans mor. McClain menes at have planlagt kidnapningen af den nyfødte dreng. (Foto: Montgomery Sherifkontor)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere