Børnelokker ville have pige med i varevogn

En børnelokker med en hvid varevogn, der lokker børn med slik i Solrød, har været på spil igen

I fredags forsøgte børnelokkeren at få en syvårig pige med i sin varevogn tæt på Køge Bugt Privatskole. (Googlemap)
I fredags forsøgte børnelokkeren at få en syvårig pige med i sin varevogn tæt på Køge Bugt Privatskole. (Googlemap)

I fredags havde han udset sig en syvårig pige. Ved højlys dag blev hun ved ca. 15-tiden antastet af en mand, der formodes at være den børnelokker, der allerede tidligere på året har slået til flere gange. Manden, der er kendt som 'børnelokkeren med den hvide varevogn', kontaktede pigen ved et legehus tæt på Køge Bugt Privatskole.

Pigen, der kommer fra skolens SFO, opdagede pludselig manden foran legehuset, hvor han spurgte, om hun ville med hen til hans bil og have noget slik. Men pigen afslog dog mandens tilbud og løb fra stedet.

- Han tog meget let fat i hendes arm, men det var ikke noget med at han holdt hende fast eller noget, forklarer vicepolitikommissær Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til ekstrabladet.dk.

Det er langt fra første gang, at børnelokkeren i Solrød har forsøgt at lokke både drenge og piger med slik. Politiet har bl.a. anmeldelser fra både den 9., 19., 21., 23., og 25. januar liggende, hvor drenge og piger i alderen 6 til 11 år er blevet antastet af en mand med en hvid varevogn.

- Det handler typisk om, at han forsøger at lokke dem med slik, en biograftur eller tilbyder at køre dem hjem. Altså en belønning til børnene, hvis de følger med ham, forklarer Martin Bjerregaard.

I alt ti anmeldelser om den formodede børnelokker er registreret hos politiet.

Har tatovering og mangler sidespejl
Børnelokkeren fra Solrød beskrives som dansk, 170 cm. høj, 40 år og skaldet. Han var i fredags iført en blå t-shirt, blå cowboybukser, sorte Adidassko med hvide striber og en sølvørestik i det ene øre. Pigen forklarer desuden, at manden havde en tatovering på armen.

- Pigen opfatter hans tatovering som noget 'skelet-agtigt'. En tatovering i hvid/hudfarvet og sort, og da han havde t-shirt på, er det nærliggende at tro, at han har den på underarmen. Men nærmere kan vi ikke rigtig komme det, lyder det fra vicepolitikommissæren.

Angiveligt mangler det ene sidespejl på mandens varevogn, der ifølge den syvårige pige har en nummerplade, der starter med bogstaverne BY. Flere forældre fortæller til TV2 Lorry, hvordan man har oprettet sms-systemer for at følge børnene til og fra skole og SFO.

Børnelokkeren fra Solrød skal ikke forveksles med den formodede børnelokker i Næstved, der mandag 2. påskedag overfaldt en 11-årige pige og forsøgte at hive afsted med hende, efter hun afslog hans tilbud om slik. Også han beskrives nu som skaldet og slog til så sent som i fredags, hvor han spurgte en otteårig dreng på løbehjul, om han 'ville med hjem'.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere