Journalister sure på anklager: 'Du taler til Breivik som et barn'

Anklageren stod for skud efter dag to i retssagen omkring Anders Behring Breivik

Inga Bejer Engh blev mødt af et talstærkt pressekorps, som havde flere spørgsmål omkring hendes måde og tale til Breivik på. (Foto: Ritzau TV/AP)
Inga Bejer Engh blev mødt af et talstærkt pressekorps, som havde flere spørgsmål omkring hendes måde og tale til Breivik på. (Foto: Ritzau TV/AP)

OBS! Der bliver ikke sendt Live-tv fra når Anders Behring Breivik taler i retten. Det er ikke Ekstrabladet.dks afgørelse. Du er iøvrigt velkommen til at kommentere og stille spørgsmål til vores journalister i retten i Oslo. Det er dog langt fra alle spørgsmål og kommentarer, der bliver publiceret.

Den kvindelige anklager i retssagen mod Anders Behring Breivik fik hug af journalisterne på pressemødet efter dag 2 i sagen.

SE OGSÅ:

112 - 17. apr. 2012 - kl. 20:46 TV: Sus gennem det første døgn af Breivik-retssagen

Flere ville vide, hvorfor hun taler til Breivik som om han er et barn, og hvorfor hun bruger en venlig tone over for ham.

- Jeg håber ikke det lyder som om, jeg snakker til et barn. Jeg har arbejdet som statsadvokat i mange år og har haft mange straffesager, og det sådan jeg snakker til de tiltalte, siger anklager Inga Bejer Engh til det talstærke korps af nationale og internationale journalister forsamlet i retsbygningen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Dansk psykolog: Derfor er Breivik sindssyg

- Det er min erfaring, at jeg får mest ud af det, når jeg anlægger den tone i modsætning til en meget aggressiv og pågående tone, fortsætter hun

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere