Baby bortført fra døende mor

Tapper mor forsøgte at stoppe kidnapper, der havde skudt hende talrige gange

Politiet spildte ikke tiden, da babyen var blevet bortført. Her stormer store politistyrker et boligkompleks i Houston. (Foto: AP)
Politiet spildte ikke tiden, da babyen var blevet bortført. Her stormer store politistyrker et boligkompleks i Houston. (Foto: AP)

En nyfødt dreng, der blev bortført fra sin døende mor, som forinden var blevet skudt uden for en lægeklinik nær Houston, Texas, er blevet fundet i live, oplyser lokale medier.

Den tre dage gamle dreng blev fundet seks timer efter, at hans mor var blevet dræbt på en parkeringsplads i forstaden Spring, oplyser Brett Ligon fra anklagermyndigheden.

Ligon vil ikke oplyse, hvor drengen blev fundet, men siger, at han er genforenet med sin far. En person er blevet anholdt i sagen. Der er ikke oplyst flere detaljer i sagen.

Da meldingen om kidnapningen indløb tirsdag eftermiddag lokal tid, gik politiet i højeste alarmberedskab. Politiet fulgte alle spor i sagen og gennemførte adskillige husundersøgelser, inden drengen blev fundet.

Min baby. Min baby!
Babyens mor, den 28-årige Kala Marie Golden, havde netop forladt en lægeklinik med sønnen, da hun blev antastet af en kvinde, der havde parkeret sin bil ved siden af morens pickuptruck.

Ifølge øjenvinder skød kvinden gentagne gange Golden, tog babyen og kørte væk i høj fart og med hvinende dæk.

– Min baby. Min baby, skreg den dødeligt sårede mor fortvivlet, da hun forsøgte at sætte efter kidnapperen. Hun døde kort efter.

Guldfarvede fletninger
Joshua Jesson siger, at han befandt sig på lægeklinikken med sin kæreste, da han hørte omkring syv pistolskud. Han så efterfølgende en kvinde ligge tilbage på jorden.

– Jeg troede først, at hun var besvimet, men så kom en person løbende og skreg. ’Nogen er blevet skudt’, fortæller han til Associated Press.

Ifølge øjenvinder var kidnapperen - der beskrives som en tynd, sort kvinde med guldfarvede fletninger - i selskab med en mand.

1 af 3 Den tre dage gamle dreng blev fundet få timer efter, at han var blevet kidnappet. Hans mor døde af sine kvæstelser. (Foto: AP)
2 af 3 Politiet gør klar til at rykke ind i en lejlighed. (Foto: AP)
3 af 3 Politiet spildte ikke tiden, da babyen var blevet bortført. Her stormer store politistyrker et boligkompleks i Houston. (Foto: AP)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere