Bjarnes patient ønskede lægen skudt

Testikel sprængte på Bjarne Johansens patient: Ønskede at Bjarne blev skudt - men er rystet over at blive udråbt som gerningsmand

Vincent Smith har endnu ikke mælet et ord omkring dobbeltdrabet i Tusindårsskoven. (Tegning: Jørgen Bitsch)
Vincent Smith har endnu ikke mælet et ord omkring dobbeltdrabet i Tusindårsskoven. (Tegning: Jørgen Bitsch)

Overraskelsen over - helt uvidende - igen at blive blandet ind i et af dette års mest mystiske drabssager var i dag helt åbenlys, da Ekstra Bladet som de første kunne oplyse fynboen Lars Thomsen, at han kort forinden var blevet udråbt som mulig drabsmand i sagen om dobbeltdrabet fra Tusindårsskoven.

- Jeg er rystet i min grundvold, lød den umiddelbare reaktion, da Ekstra Bladet i en pause fra retssagen fik fat i Lars Thomsen.

Blot få minutter forinden havde forsvarer Jesper Storm Thygesen i retssalen udråbt Lars Thomsen, en af den dræbte Bjarne Johansens tidligere fejlopererede patienter, som gerningsmanden bag likvideringen af overlægen og hans kone.

Lars Thomsen blev i sin tid som en af de første mistænkt i sagskomplekset, sigtet og hentet ind til en afhøring.

Læs også: Bror: Kamera skyld i dobbeltdrab
Læs også: Heidi og Bjarne dræbt med 23 skud

Testikel sprængte efter operation
Årsagen til anholdelsen af den tidligere selvstændige Thomsen med eget vagtfirma var, at han åbenlyst - flere gange - havde fremsat indirekte trusler mod mave- og tarmkirurgen Bjarne Johansen. Trusler som bundede i en lyskeoperation foretaget af netop Bjarne Johansen i 2007. Fejloperationen resulterede i, at Lars Thomsens ene testikel sprængte, han mistede sin førlighed og af samme årsag ikke var i stand til at drive sit vagtfirma.

- Hvis der er retfærdighed til, så er der nogen, der skyder den mand, proklamerede han i oktober 2010 højlydt overfor en sagsbehandler i Søndersø Kommune, som skulle hjælpe den invaliderede Lars Thomsen med forberedelse af erstatningssagen.

Trods de makabre udtalelser, som 13. april 2011 blev til virkelighed, da en gal mand mejede lægen og hans kone Heidi Nielsen ned i Tusindårsskoven, står Lars Thomsen dog fortsat ved.

- Det står jeg stadig ved, erklærer han i dag overfor Ekstra Bladet.

Læs også: Kaldte Heidi og Bjarne for aber
Læs også: Dna fra patronhylster knytter tiltalt til dobbeltdrabet

Anholdt på åben gade - men ikke længere sigtet
Lars Thomsen blev anholdt kun to dage efter drabet, fredag den 15. april 2011, på åben gade i en nordfynsk by, da han var ifærd med at hæve penge i en bankautomat. Men efter en afhøring hos Fyns Politi blev han dog løsladt igen.

Han har for nylig fået en vidneindkaldelse fra retten men anede ikke, at han skulle vidne fordi han skal inddrages som mulig gerningsmand. Da det står ham klart, efter oplysninger fra Ekstra Bladet, trænger vreden i hans stemme tydeligt igennem telefonrøret.

Ikke mindst fordi Lars Thomsen ikke længere er sigtet. Sigtelsen blev nemlig - dog først for tre uger siden - endelig frafaldet.

På mandag skal han altså i retten som forsvarerens vidne og forklare sig.

Læs hele Lars Thomsen historie i morgen i Ekstra Bladet og følg med fra retssalen.

1 af 2 Bjarne Johansen fejloperede i 2007 en patient, Lars Thomsen, som nu bliver peget på som mulig gerningsmand. (Foto: Per Rasmussen/privat)
2 af 2 Vincent Smith har endnu ikke mælet et ord omkring dobbeltdrabet i Tusindårsskoven. (Tegning: Jørgen Bitsch)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere