Skud affyret ved opgør i Køge

Politiet finder patronhylstre efter sammenstød, der gik hårdt ud over lokalt pizzeria

Der er blandt andet smadret en rude i pizzeriaet, og på inden for ligger en del af inventaret hulter til bulter. (Foto: Kenneth Meyer)
Der er blandt andet smadret en rude i pizzeriaet, og på inden for ligger en del af inventaret hulter til bulter. (Foto: Kenneth Meyer)

Mandag aften blev der affyret fem-ti skud ved et pizzeria i Boholtecenteret ved Køge, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Ingen er angiveligt blevet ramt af skuddene.

Fandt patronhylstre
Politiet afspærrede hele aftenen et område omkring pizzeriaet samt et nærliggende beboelsesområde og ledte med hunde efter tekniske spor.

- Der er fundet afskudte patronhylstre. Vi er nu ved at ophæve afspærringen, sagde vagtchef Claus Hald Simonsen til ekstrabladet.dk tidligt på natten til tirsdag.

Han tilføjer, at der ikke er foretaget anholdelser.

Strid blusset op
I første omgang blev det kun oplyst, at pizzeriaet i Boholtecenteret havde fået smadret nogle ruder i forbindelse med et opgør mellem uidentificerede personer.

Men ved 22-tiden mandag aften bekræftede politiet, at der var afgivet skud i en længerevarende strid, der tilsyneladende var blusset op igen mellem to lokale grupper.

- Vi har ingen sårede og ingen blodspor. Og når politiet kommer til stedet, er der ingen, der vil fortælle, hvad der er sket. Vi betragter det som en genopblussen af en gammel strid mellem to rivaliserende grupper, der ikke kan enes, sagde vagtchef John Jensen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Køge har tidligere være scene for skyderier og drab med relation til bandekonflikter.

Ved du noget om opgøret i Køge, så sms/mms 1224 (almindelig sms-tekst) eller skriv til 1224@eb.dk.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere