Tusindårsskoven: Vil ikke tale alligevel

I et helt år har han holdt sin kæft. I dag skulle han tale for første gang. Nu har han ændret mening - igen

RETTEN I ODENSE (ekstrabladet.dk): Netop som afhøringen af den tiltalte Vincent Smith skulle til at starte i vidneskranken og han for første gang skulle udtale sig om dobbeltdrabet i Tusindårsskoven, har han ændret mening.

- Nej, jeg har ikke lyst til at udtale mig lige nu, lød det spagt fra den tiltalte Vincent Smith ved siden af sin forsvarer.

Forsvarer Jesper Storm Thygesen forklarede, at han havde rådet sin klient til ikke at tale, fordi store dele af efterforskningen fortsat er hemmeligholdt, og han dermed ikke kan diskutere sagen med sin klient.

Slagsmålet om den hemmeligholdte efterforskning er blot få dage før retssagen foregået i Landsretten, som har besluttet ikke at ville ophæve det såkaldte advokatpålæg, der forhindre forsvareren i at videregive oplysninger om efterforskningen til sin klient.

Læs også: Nu leder de i Langesø

- Da jeg ikke har kunnet gennemgå hele efterforskningsmaterialet med ham, ønsker min klient ikke at udtale sig på nuværende tidspunkt, slog forsvarer Jesper Storm Thygesen fast.

I stedet bliver nu den tiltaltes lillebror Michael Christian Martinsen afhørt. Han står tiltalt sammen med sin storebror for at have bortskaffet gerningsvåbnet - en maskinpistol - ved at smide det i Langesø.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere