Mærsk mere populær end dronningen

En afstemning viser, at danskerne hellere ser flaget på halv for skibsredderen Mærsk end til tops for dronning Margrethe

Mærsk var altid med til de royale arrangementer, hvor medlemmerne af kongehuset var i fokus.  I dag stjal han billedet fra fødselaren dronning Margrethe. (Foto: Ole Steen)
Mærsk var altid med til de royale arrangementer, hvor medlemmerne af kongehuset var i fokus. I dag stjal han billedet fra fødselaren dronning Margrethe. (Foto: Ole Steen)

Hele Danmark flager normalt på dronningens fødselsdag.

Læs mere:

112 - 16. apr. 2012 - kl. 11:21 Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller er død

Læs mere:

Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller nåede at blive hele 98 år. (Foto: Jonathan Bjerg Møller/Polfoto). 112 - 16. apr. 2012 - kl. 14:01 Sådan døde Mærsk

Men hvad skal der ske, når en af Danmarks største personligheder som Mærsk Mc-Kinney Møller går bort på netop denne dag. Skal Dannebro så helt op eller halvt ned?

Mærsk vinder
Hvis det står til Ekstra Bladets læsere, så er Mærsk på den baggrund mere populær end Margrethe. Ifølge en afstemning på ekstrabladet.dk mener over 63 procent, at flaget skal på halv for at hædre skibsredderen, der blev 98 år, en sidste gang.

Læs mere:

Se også: Mærsk-chefer: Hr. Møller havde altid et glimt i øjet

Læs også:

Se også: Statsminister: Mærsk har sat præg overalt

Kun 37 procent mener, at flaget skal til tops for fødselaren i kongehuset.

Har du billeder af Mærsk Mc-Kinney Møller? Del dem med os på 1224?

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere