Pind: Mærsk var ensom

Armold Mærsk Mc-Kinney Møller var en ensom mand, lyder det fra Venstres Søren Pind

- Ved De hvad, Hr. Pind, jeg er ensom, lød det ifølge Pind fra Mærsk Mc-Kinney under en frokost. (Foto: Mærsk)
- Ved De hvad, Hr. Pind, jeg er ensom, lød det ifølge Pind fra Mærsk Mc-Kinney under en frokost. (Foto: Mærsk)

Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller var en ensom mand.

Læs også: Milliardæren hjemme for sidste gang

Sådan lyder beskrivelsen af Mærsk Mc-Kinney blandt andet fra Venstres udenrigsordfører Søren Pind, der selv har mødt den afdøde milliardær ved adskillige lejligheder.

Ordene stammer fra en blog idag på berlingske.dk.

- Jeg spiste frokost med ham for ganske få måneder siden. Jeg havde spurgt om det var muligt, for det kunne jo være, man ikke kunne nå det igen. Det blev åbenhjertigt. Forbløffende åbenhjertigt, skriver Pind på bloggen og fortsætter:

Far og søn, skibsrederne A.P. Møller og Mærsk McKinney-Møller - billedet er en collage. (Foto: Lars Hansen) Nyheder gallerier - 16. apr. 2012 - kl. 11:25 STORT GALLERI: Mærsks liv i billeder

- Direkte adspurgt om sit liv svarede den gamle mand: Ved De hvad, Hr. Pind, jeg er ensom. Jeg er jo ikke sådan en, folk kommer forbi og besøger. Og invitere, det gør jeg nødig selv.

Den altid åbenmundede Søren Pind understreger samtidig, at Mærsk Mc-Kinney var en ener, hvis lige Danmark aldrig kommer til at se igen.

Læs også: Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller er død

- Der vil ikke igen komme en erhvervsmand i Danmark, der på samme vis personificerer fædrelandskærlighed, kultur, virkelyst og succes. Der vil gennemsyre en verdensomspændende virksomhed med sine personlige idealer og bon mots, lyder det på bloggen i anledning af Danmarks rigeste mands død.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere