38-årig nægter dobbeltdrab

En 38-årig mand nægter sig skyldig i dobbeltdrabet på et ægtepar i Tusindårsskoven i Odense sidste år

Den 38-årige VS nægtede sig skyldig dobbeltdrabet på ægteparret Bjarne Johansen og Heidi Nielsen, da sagen mod ham mandag formiddag blev indledt i Retten i Odense.

Siden han blev anholdt en måneds tid efter dobbeltdrabet, har den 38-årige nægtet at udtale sig efter råd fra sin forsvarer, Jesper Storm Thygesen.

Dobbeltdrabet blev begået onsdag den 13. april sidste år, da ægteparret Bjarne Johansen og Heidi Nielsen gik den sædvanlige aftentur i den naturskønne Tusindårsskov i Odense.

Her blev ægteparret pludselig mejet ned af en byge på 18 skud fra en maskinpistol.

Tre måneder senere blev mordvåbnet fundet i Langesø vest for Odense af en gruppe frømænd. Våbnet blev hurtigt identificeret som en M/49-maskinpistol.

Et par dage senere blev den 38-åriges lillebror anholdt og sigtet for at have givet våbnet til sin bror og efterfølgende hjulpet ham med at skaffe det af vejen.

Motivet til dobbeltdrabet har fra starten været en gåde.

Ægteparret havde hverken fjender, gæld eller oplagte uoverensstemmelser med nogen via deres arbejde som henholdsvis kirurg på Odense Universitets Hospital og økonomidirektør i Montana Møbler.

Ifølge politiet hælder man mest til en teori om, at Bjarne Johansen, der var ivrig amatørfotograf, kan have fotograferet den nu 38-årige mand i skoven og han derefter skød på parret. Kameraet er endnu ikke fundet.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere