Politiet pågriber undvegen fange

En person, der stak af fra en varetægtsfængsling i februar, er netop blevet fanget af Københavns Politi

To gange på ganske få dage lykkedes det for personer at stikke af fra politiets varetægt på Blegdamsvej. (Foto: Privatfoto)
To gange på ganske få dage lykkedes det for personer at stikke af fra politiets varetægt på Blegdamsvej. (Foto: Privatfoto)

Politiet har netop pågrebet en undvegen fange, der stak af fra en varetægtsfængsling på Blegdamsvej for næsten to måneder siden.

Læs også: Nu igen: Bandegangster befriet fra retten

Det skriver Ritzau.

Københavns Politi ville ifølge nyhedsbureauet stoppe en stjålet BMW. Men da bilen omsider blev standset, kunne man anholde en 22-årig mand, der har været efterlyst efter at være blevet befriet fra retsbygningen på Blegdamsvej tilbage i februar.

Den 22-årige blev sidst i februar befriet, da han var i retten for at få forlænget en varetægtsfængsling. Seks personer brød ind i et venterum og befriede ham. Den 22-årige, der er fra Ishøj-området, var sigtet i en tyverisag.

Læs også: Han jages efter fangeflugt

Politiet kom på sporet af manden, da man fik øje på den stjålne sorte BMW i Ishøj-området.

Efter en afledningsmanøvre mod politifolkene i området, slap BMW'en væk, men den blev derefter jagtet af politibiler og en motorcykel.

- Ved Køgevej i Ishøj standser bilen, og to personer undløber. Den ene bliver anholdt kort efter, og det viser sig, at han er efterlyst af Københavns Politi, siger Leif Bonde, vagthavende ved Københavns Vestegns Politi.

Læs også:

Se også: Befriet af hætteklædte venner

To gange på ganske få dage i februar lykkedes det for kriminelle at stikke af fra politiet ved Retten på Blegdamsvej.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere