Frankrig: Anholdte i seriemorder-sag

Lørdag eftermiddag blev to mænd anholdt som mistænkte bag Essonne-skyderier

Folk mindes den 47-årige kvinde, der blev skudt i hovedet af en bevæbnet mand, der efterfølgende flygtede på en motorcykel. (Foto: Abaca/Mousse)
Folk mindes den 47-årige kvinde, der blev skudt i hovedet af en bevæbnet mand, der efterfølgende flygtede på en motorcykel. (Foto: Abaca/Mousse)

Politiet i Frankrig har anholdt to mænd i forbindelse med fire mord, der er begået på fem måneder. Alle mord er tilsyneladende begået med samme våben, siger den franske indenrigsminister ifølge Le Monde.

Myndighederne frygter, at en seriemorder hærger Essonne, en forstad til Paris.

Se også: Fransk politi frygter seriemorder i Paris

Den ene mistænkte siges at være en 33-årig mand, der ifølge Le Monde beskrives som 'interresant' og 'meget seriøs'. Den anden person blev angiveligt arresteret i Paris.

Merahs metode går igen
De fire ofre, dræbt mellem den 27. november sidste år og den 5. april i år, blev alle skudt med den samme pistol i nærheden af deres hjem i Essonne.

Efter hvert mord er pistolmanden angiveligt flygtet på en motorcykel - den samme metode, som den islamiske ekstremistiske Mohammed Merah benyttede sig af.

Merah blev dræbt af betjente i det sydlige Frankrig i sidste måned, efter at have begået syv mord, skriver sky.com.

Se også: Merah: Her skal han begraves

Myndighederne har imidlertidigt udmeldt, at der ikke forelægger nogen politiske eller religiøse motiver bag Essonne-skyderierne.

Hundredvis af ekstra politi blev sendt til regionen i kølvandet på det seneste mord i sidste uge, for at udføre køretøjs- og identitetskontrol.

Se også: Politi i Paris opruster: Frygter seriemord

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere