Vennerne sørger over Martin

2.m på Favrskov-gymnasium sørger over tabet af deres klassekammerat, Martin Blindbæk Jeppesen

De mange medstuderende på Favrskov Gymnasium er naturligt nok dybt påvirkede af 18-årige Martin Blindbæk Jeppesens død. (Foto: Collage/Privatfoto)
De mange medstuderende på Favrskov Gymnasium er naturligt nok dybt påvirkede af 18-årige Martin Blindbæk Jeppesens død. (Foto: Collage/Privatfoto)

På Facebook står vennerne i kø for at mindes den 18-årige gymnasie-elev, Martin Blindbæk Jeppesen, der på tragisk vis døde efter at være faldet ud af et vindue i London tirsdag aften.

Over 300 personer er allerede af medlem af hans mindegruppe på det populære, sociale netværk.

Læs også: Rektor efter elevdød: Det er svært at finde ord

En af dem skriver:

- Martin, jeg ville ønske du kunne se det her. Se hvor meget vi alle holdt af dig og stadig gør - ting man aldrig fik sagt til dig, fordi vi alle troede der var lange årrækker endnu, skriver Ditte Worre Junker.

Også Martin Blindbæk Jeppesens tidligere folkeskole-klassekammerat, 18-årige Mikkel Værnhøj, er rystet over tabet af sin kammerat.

- Jeg har først lige fået at vide, at det er Martin, der er død. Lige nu føles det mærkeligt. Han var en fin fyr, fortæller han i dagens udgave af Ekstra Bladet.

Læs også: Gymnasieelev død på studietur

Det står endnu ikke klart, om der var alkohol eller stoffer involveret i den tragiske ulykke, der endte med at koste Martin Blindbæk Jeppesen livet.

Den 18-årige gymnasie-elev gik i 2.m på Favrskov-gymnasium.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere