Brasilianere anholdt for at spise kvinder

Tre brasilianske sekt-medlemmer har angiveligt spist kvinder for at rense verden og reducere dens befolkning

En mand og to kvinder fra Brasilien er anholdt og mistænkt for at have myrdet og spist mindst to kvinder, under hvad de selv betegner som et renselsesritual.

De tre anholdte kommer fra en sekt kaldet "Cartel", der har som erklæret mål at rense verden og reducere dens befolkning, siger polititalsmanden Democrito Honorato fra den nordøstlige brasilianske by Guaranhuns.

De formodede kannibaler - et ægtepar hver 51 år samt en 25-årig - havde ifølge politiet en målsætning om at dræbe tre kvinder om året.

- Oplysningerne om trioens intentioner stammer fra en 50 sider lang bog skrevet af den 51-årige mand. Og den rummer både tegninger og forklaringer, som peger på kannibalisme, siger polititalsmanden.

- De spiste kødet fra deres ofre for at rense deres sjæle, siger han.

To kvindelig blev fundet i haven ved et hus, de tre anholdte havde besat. Politiet mener, at ofrene er to unge kvinder på henholdsvis 20 og 30 år, som for nylig er forsvundet fra kvarteret.

Torsdag satte naboer ild til huset, hvor de tre nu anholdte havde opholdt sig.

Gruppen tiltrak ofre ved at tilbyde dem vellønnede job som babysittere og besluttede sig for at spise og dræbe dem, når en ånd advarede dem om, at de var dårlige mennesker, forklarer politikommissæren.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere