Person forsvundet i Limfjorden

En uidentificeret person hoppede i havnen ved Limfjordsbroen i Aalborg tidligt lørdag morgen - politiet frygter han er druknet

Unge så en person hoppe eller falde i vandet. (Foto: Alarm 112.Danmark)
Unge så en person hoppe eller falde i vandet. (Foto: Alarm 112.Danmark)

En stor redningsaktion blev tidligt lørdag morgen sat i værk i Aalborg.

En uidentificeret person hoppede eller faldt nemlig i havnen omkring klokken 3.30 tæt ved Limfjordsbroen, og det er endnu ikke lykkedes at finde ham. Politiet frygter, at personen kan være omkommet i det kolde vand.

- Nogle unge mennesker bemærker, at en person i sort tøj gør antræk til at hoppe i havnen umiddelbart ved siden af Limfjordsbroen på Nørresundby-siden. Om personen falder eller hopper selv, ved de dog ikke, forklarer vagtchefen fra Nordjyllands Politi til ekstrabladet.dk og fortsætter:

- De råber personen an, men vedkommende driver ind under broen og forsvinder.

Politiet iværksatte omgående en større redningsaktion med dykkere fra Falck, en redningshelikopter fra Søværnets Operative Kommando og en båd fra brandvæsnet. Men uden held.

Desuden har politiet gennemkørt kajstrækningerne på begge siden af Limfjorden.

- Vi ved ikke, hvad der er sket med personen, men vi har absolut ingen grund til at tro andet, end at de unge mennesker fortæller sandheden. Alligevel indstillede eftersøgningen efter halvanden time, lyder det fra vagtchefen, der fortsætter:

- Vi håber, vedkommende selv er kommet op. Vandet er så koldt, at man ikke kan opholde sig i det i længere tid, fordi man hurtigt får kramper, siger vagtchefen.

Politiet har ikke modtaget henvendelser fra eventuelle pårørende, der savner en person.

1 af 2 Personen forsvandt kajen ved Limfjordsbroen. (Foto: Googlemaps)
2 af 2 Unge så en person hoppe eller falde i vandet. (Foto: Alarm 112.Danmark)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere