Stor fangst ved bilrazzia på Sydsjælland

Sydsjælland-og Lolland Falsters politi havde alkometret på overarbejde i går

Der blev rigeligt brug for bødeblokkene, da politifolk fra Sydsjælland-og Lolland Falsters politi med assistance fra færdselspoliti fra det meste af Sjælland lavede razzia i går.

Ikke færre end 19 bilister blev taget med for meget alkohol i blodet, mens tre blev taget for at køre bil i narkopåvirket tilstand, og ifølge vagtchefen ved Sydsjælland-og Lolland Falsters politi var det en god fangst.

Tre beslaglæggelser
- Det er et højt tal, og det viser, at hvis vi sætter massivt ind, så er der altså en del bilister derude, der ikke helt kan finde ud at overholde reglerne, siger Ehm Christensen, der er vagtchef ved Sydsjælland- og Lolland Falsters politi .

Aktionen løb over fem timer og startede klokken 14 i går, og da aktionen var slut havde bødehæftet været fremme hele 220 gange, mens SKAT, der ligeledes deltog i aktionen, kunne kradse beløb ind hos en række bilister på alt mellem 70.000 og 300.000 kroner.

Tre af de 19 spritbilister måtte i øvrigt fortsætte til fods, da politiet beslaglagde deres bil, fordi de gentagne gange var taget med for meget alkohol i blodet.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere