Gymnasieelev død på studietur

Den gymnasieelev der tirsdag aften faldt ud fra et hotelvindue under en studietur i London overlevede ikke sine kvæstelser

Flaget på halv ved Favrskov Gymnasium efter nyheden om en 18-årige Martin Blindbæk Jeppesens død blev offentliggjort fredag morgen. (Foto: Andreas Szlavik)
Flaget på halv ved Favrskov Gymnasium efter nyheden om en 18-årige Martin Blindbæk Jeppesens død blev offentliggjort fredag morgen. (Foto: Andreas Szlavik)

Skaderne på den 18-årige elev Martin Blindbæk Jeppesen fra Favrskov Gymnasium, der tirsdag aften faldt ud af et hotelvindue i London, var så alvorlige, at han nu er afgået ved døden. Det oplyser rektor på gymnasiet nu.

Siden tirsdag, hvor eleven af uvisse årsager faldt ud fra en også ukendt etage, har tilstanden på eleven været kritisk. Så sent som i går var han fortsat i live men kæmpede angiveligt med en hjerneblødning. Her til morgen blev det triste budskab om den 18-åriges død dog overbragt til gymnasiet, lærere og elever.

- Det er med stor sorg, at jeg i dag, efter anmodning fra forældrene, har orienteret skolens elever og personale om, at vores elev, der tirsdag aften var involveret i den tragiske faldulykke i London, er afgået ved døden. Favrskov Gymnasium er dybt berørt over den tragiske ulykke og tænker på elevens familie og pårørende i denne meget svære situation. Det er vigtigt, i den kommende tid, at vores elever får ro til at bearbejde den tragiske ulykke, hvilket jeg håber, at alle vil respektere, har rektor for Favrskov Gymnasium Jørgen Christiansen i dag skrevet i en kort meddelelse på gymnasiets hjemmeside.

Læs også: Gymnasieelev kvæstet under studietur

Alle eleverne fra 2.m på Favrskov Gymnasium aflyste studieturen efter ulykken og er blevet transporteret hjem til Danmark igen, hvor de bl.a. vil blive tilbudt krisehjælp. Den anden gymnasieklasse, der også var afsted på tur i London og boede på et andet hotel, valgte at blive i den britiske hovedstad.

Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger tyder noget på, at Martin Blindbæk Jeppsen skulle have købt og dernæst røget noget hash kort før faldet, men dette er endnu ikke blevet bekræftet.

Den 18-årige kommer ifølge stiften.dk efter sigende fra Hinnerup.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere