Mirakel-mor mistede 117 liter blod

31-årige Gina Walker fra San Antonio i Texas mistede 117 liter blod, da hun skulle føde datteren Addison

En meget taknemmelig familie siger tak til personalet på University Hospital i San Antonio (Polfoto)
En meget taknemmelig familie siger tak til personalet på University Hospital i San Antonio (Polfoto)

Det var ren lykke, da Gina Walker og hendes mand fandt ud af, at de skulle have et barn. Men da den 31-årige kvinde var et par uger inde i graviditeten begyndte det at gå galt. Først troede Gina Walker, at hun havde fået en spontan abort, men det viste sig at være en blodprop. Derfra blev tingene kun værre.

- Hele graviditeten var rædselsfuld. Hver uge var der et nyt symptom, en ny blødning, eller en ny blodprop. Barnet skulle bare have problemer, siger moderen til AP.

Sjælden sygdom
Forklaringen fra lægerne var, at hun havde udviklet en sjælden sygdom ved navn 'Placenta Percreta', som man oplever i omkring en procent af alle graviditeter.

- Der sker det, at moderkagen bevæger sig gennem livmodervæggen og ind i blæren, fortæller Dr. Jason Parker fra hospitalet UT Medicine San Antonio.

Datteren Addison Grace Walker var imidlertid sund og rask, da hun blev født i midten af februar. Men straks efter fødslen løb situationen løbsk.

Dr. Jason Parker og hans team havde forberedt sig på, at Gina Walker ville miste en masse blod. Men at de skulle ende med at give den nybagte mor omkring 117 liter, havde ikke forestillet sig.

- Vi har aldrig givet så meget blod til en patient, fortæller en anden læge.

Alle gav blod
Venner, familie og hospitalets personale måtte alle give blod, da hospitalet ikke havde nok.

- Det var et mirakel, at det gik godt. Der er ingen anden måde at forklare det på, lyder det fra Jason Parker.

Gina Walker måtte blive på hospitalet i ca. en måned efter fødslen. Den eneste form for varige men hun har fået efter den voldsomme oplevelse er et sløret syn på det ene øje.

Lægerne siger, hun nemt kunne have fået en hjerneskade, et slagtilfælde, være blevet lam eller afgået ved døden.

Gina Walker, hendes mand og barn har brugt de sidste måneders tid på at komme sig, men forleden var de tilbage på hospitalet for at sige personalet tak til personalet for deres indsats.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere