Hashsigtet HA-rocker vandt 5,2 millioner i lotto

Købte smart bil for lottopenge - tiltalt i sag om indsmugling af 3.6 tons hash

Allerede ved sagens begyndelse står det klart, at den tiltalte rocker ikke frivilligt har til sinds at give sine værdier fra sig.

Ifølge rockerens forsvarer, Michael Juul Eriksen havde den 53-årige HA'er for nogle år siden vundet 5,2 millioner i lotto. Og for nogle af pengene købte han blandt andet en Lamborghini.

Bilen er blandt en række værdier, som politiet i forbindelse med sagen har konfiskeret.

Forsvareren har givet til kende, at han ikke mener, konfiskationen er kosher, i det bilen angiveligt er købt for noget af lottogevinsten.

Læs også: Tiltalt - eksbokser var højrehånd for HA-rocker i hashliga

Det kom frem ved indledningen til retssagen, hvor fire mænd, blandt dem den 53-årige HA-rocker, er tiltalt i en sag om indsmugling af 3,6 tons hash. Dagens retsmøde er det første i en række af tyve.

Krammere og gensynsglæde
Gensynsglæden var ellers stor, da de tiltalte blev ført ind i Københavns Byrets sal 1.

Godt tyve venner og pårørende mødt op, og de nåede lige at smile og hilse samt give de tiltalte et kram, inden sagen gik i gang.

I modsætning til en række andre sager, hvor rockere har været tiltalt, er der ved dagens retsmøde ikke mødt et stort antal uniformerede HA’ere op for at vise flaget foran byretten.

Læs også: HA'er og eks-bokser i sag om 3,6 tons hash

Foreløbigt er retssagen knapt kommet i gang.

Indledningsvis er tiden gået med en række juridiske skærmydsler, hvor forsvarerne for de tiltalte har ytret utilfredshed med en række af sagens andre detaljer.

Værdier beslaglagt
Ud over bilen har politiet også konfiskeret en række andre værdier fra hashligaens formodede bagmand – det fuldgyldige HA-medlem.

Blandt andet godt to millioner kroner i kontanter og på forskellige konti samt forskellige mindre beløb i udenlandsk valuta, 15 guldsmykker til en samlet værdi af 1,6 millioner kroner samt Et Rolex-ur med diamanter til en værdi af 460.000 kr.

Desuden friværdien i en million-villa i Hvidovre samt et kolonihavehus.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere