26-årig havde to kilo kokain

Anholdt i Hørsholm - risikerer 10 år i fængsel

Op til 10 år bag tremmer. Det er, hvad en 26-årig mand fra København risikerer at blive straffet med.

Torsdag eftermiddag blev han anholdt i Hørsholm af Nordsjællands Politi, der fandt manden i besiddelse af to kilo kokain. Det skriver SN.dk.

- Vi er meget tilfredse med, at vi nu har fået fjernet en så stor mængde hård og farlig narkotika fra gaden, lyder det fra vicepolitiinspektør Morten Kaare Pedersen fra Nordsjællands Politi til SN.dk.

Han er meget fåmælt, da politiet er i fuld gang med en videre efterforskning i sagen. Derfor blev grundlovsforhøret ved Retten i Helsingør fredag også holdt for lukkede døre, hvor manden dog stod tiltalt efter straffelovens paragraf 191, der siger:

'Den, som i strid med lovgivningen om euforiserende stoffer til et større antal personer eller mod betydeligt vederlag eller under andre særligt skærpende omstændigheder overdrager euforiserende stoffer, straffes med fængsel indtil 10 år'.

Ifølge Morten Kaare Pedersen kan kokain på gadeplan indbringe cirka 500 kroner per gram. Det vil sige, at de to kilo kokain i alt har en værdi på op mod en million kroner - afhængig af kvaliteten.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere