Sexgal pigemorder henrettet i Florida

David Alan Gore, en af Floridas farligste seriemordere, er blevet henrettet med giftsprøjte

David Alan Gore er henrettet for drab på 17-årig pige i 1983. (Foto: AP)
David Alan Gore er henrettet for drab på 17-årig pige i 1983. (Foto: AP)

En 58-årig mand, der har tilstået, at han har dræbt to kvinder og fire piger, er torsdag blevet henrettet efter 29 år på dødsgangen i Starke-fængslet i Florida, USA, oplyser amerikanske medier.

David Alan Gore sagde farvel til sin mor, inden han blev henrettet med giftsprøjte. Forinden havde han indtaget et sidste måltid, der bestod af kylling, pommes frittes, sodavand og isdessert, oplyser fængslet.

– Et temmelig beskedent måltid, konstaterer talskvinde for fængslet, Ann Howard.

Selv om David Alan Gore har erkendt seks drab i 1980’erne, var det mordet på teenageren Lynn Elliott, der udløste dødsdommen. I juli 1983 bortførte Gore og hans fætter den 17-årige Elliott og hendes 14-årige veninde, mens pigerne blaffede i det østlige Florida.

Gore bragte dem til sine forældres hjem i Vero Beach, hvor han voldtog pigerne, der var bundet i separate værelser. Fætteren, Fred Waterfield, deltog ikke i voldtægten og afsoner to gange livstid for sin rolle i kidnapningen.

Lynn Elliott slap på et tidspunkt fri og løb nøgen væk fra huset. Gore indhentede hende imidlertid og dræbte hende med to skud i hovedet. Et vidne fik tilkaldt politiet, der anholdt Gore og befriende den anden pige, der stadig var i live.

David Alan Gore har i flere breve beskrevet sine gerninger i chokerende detaljer. I et brev skriver han om, hvor fedt han synes, det er at dræbe.

– Det er lidt ligesom at være liderlig. Du bliver mere og mere ophidset og må bare have en udløsning. Det er det samme med trangen til at dræbe, skriver morderen, der nu altså selv er død.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere