TV: Dolket igen og igen på shawarmabar

33-årig knivoffer fra Vesterbrogade i København var selv kendt af politiet og har bekendte i bandemiljøet

En mandlig bekendt til det 33-årige offer blev så vred og oprevet, at politiet kortvarigt måtte pacificere ham ved gerningsstedet på Vesterbro. (Foto: Mogens Flindt)
En mandlig bekendt til det 33-årige offer blev så vred og oprevet, at politiet kortvarigt måtte pacificere ham ved gerningsstedet på Vesterbro. (Foto: Mogens Flindt)

En 33-årig mand blev onsdag aften dolket gentagne gange for øjnene af nære pårørende, som han sad og spiste med på en burger- og shawarma-bar på Vesterbro i København.

Ofret er kendt af politiet i forvejen, fortæller den centrale efterforskningsleder Lars Feldt fra Københavns Politi til ekstrabladet.dk.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har han også familiemæssige relationer til bandemiljøet.

Iskold brutalitet
Sent i aftes kunne den 33-årige meldes udenfor livsfare, men det var muligvis rent held - vurderet ud fra den iskolde brutalitet og beslutsomhed, som gerningsmændene udviste, da de kort før kl. 20.30 stormede ind på spisestedet Ocak-Sandwich Hus på Vesterbrogade 149.

Her befandt manden med nogle slægtninge ved et bord lige indenfor døren. Han blev hevet ud på gaden og fik jaget kniven i sig igen og igen.

- Han har seks-syv stik i balder, lår og maveregion, oplyser efterforskningsleder Lars Feldt.

Gråd og vrede
Da politiet nåede frem, blev manden i ambulance kørt til Rigshospitalets Traumecenter. En kvindelig pårørende, der havde overværet dramaet, græd hjerteskærende på gaden foran shawarma-baren. Sent onsdag aften havde politiet endnu ikke kunnet afhøre den 33-årige, men lægerne melder ham udenfor livsfare.

Politiet mener ud fra vidneforklaringer, at der var to gerningsmænd. Begge var maskerede og løb hen til en ventende bil efter knivoverfaldet.

I den ophidsede stemning efter knivdramaet måtte et familiemedlem pacificeres af politiet, men der var natten til torsdag ikke sket anholdelser i sagen, og der er ikke nærmere signalement af hverken gerningsmænd eller personer i flugtbilen.

1 af 2 Offeret er blevet kørt på hospitalet med politieskorte. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 En mandlig bekendt til det 33-årige offer blev så vred og oprevet, at politiet kortvarigt måtte pacificere ham ved gerningsstedet på Vesterbro. (Foto: Mogens Flindt)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere