Farlig børnelokker spottet

Den formodede børnelokker, der mandag overfaldt en 11-årig pige, som nægtede at spise hans slik, er blevet set af flere borgere i Næstved

Flere henvendelser fra borgere i Næstved giver nu politiet håb om, at kunne fange den farlige børnelokker, der i mandags 2. påskedag ved højlys dag overfaldt en 11-årig pige på en legeplads ved Sct. Jørgens Skole.

Politiet har som konsekvens af det grove overfald - hvor manden først lokkede pigen med slik og, da hun afslog, i stedet greb fat i pigens arm og trak afsted med hende - nu øget patruljeringen i området omkring legepladsen. Ikke mindst fordi flere henvendelser fra borgere går på at have set manden ikke langt fra gerningsstedet.

- Vi har i løbet af dagen fået ca. fire henvendelser fra folk, som mener at have set manden i umiddelbart nærhed af legepladsen, så dem er i vi i fuld gang med at følge op på, udtaler vicepolitiinspektør Niels Denny Sørensen fra Sydsjælland- og Lolland Falsters Politi.

Læs også: 11-årig bider sig fri af børnelokker

Værtshuse undersøgt
Flere af borgerne har angiveligt genkendt manden i området efter overfaldet ud fra det signalement, som pigerne har givet af den øllugtende og ølvom-beskrevne gerningsmand. Af samme årsag har politiet siden overfaldet blandt andet besøgt flere værtshuse for at komme på sporet af ham.

Signalementet, der også lyder: høj, kraftig og 30-40 år med sort skæg og sort hår, efterprøves nu også i tidligere anmeldelser om lignende overfald.

- Vi gennemgår naturligvis andre sager, for at efterprøve signalementet, men vi har endnu ikke haft bonus på den konto, siger vicepolitiinspektøren.

Overfaldet betegnes som umådeligt groft. Det lykkedes i første omgang for pigen at slippe fri fra manden ved at bide ham i fingeren. Til det kvitterede manden med at råbe: - Kom her din lille kælling, hvorefter han greb om hendes ben og vred hendes fod, da hun var væltet om på jorden. Herefter slog manden hende tre gange på benet med skærftet fra en fiskekniv, men igen slap pigen væk, fordi hun sparkede sig fri.

Læs også: Mand overfalder piger på legeplads

Fik sparket sig fri
Imens kom hendes to kusiner til og de begyndte alle tre at skrige, før de løb fra stedet.

- Pigerne løber afsted, så snart den 11-årige får vristet sig fri, og af samme årsag ser de jo ikke, hvor manden forsvinder hen, eller om han forsvinder i en bil eller andet, siger Niels Denny Sørensen.

Alle pigerne skal afhøres mere grundigt i den kommende tid.

Børnelokkeren var desuden iført en sort hue og mørke grønne bukser og bar på en sæk eller en rygsæk, som han havde på ryggen.

Politiet vil fortsat gerne have oplysninger fra borgere, som mener at have oplysninger om sagen.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere