11-årig bider sig fri af børnelokker

Først lokkede han med slik, så truede han med kniv og greb til vold, da en mand forsøgte at hive en 11-årig pige med sig i Næstved


Vis stort kort

- Kom her din lille kælling !

En knivbevæbnet børnelokker greb fat i en 11-årig pige på legepladsen på Sct. Jørgens Skole på Manøvej i Næstved, og forsøgte at hive pigen med.

Men hun kæmpede bravt imod og bed den 30-40 årige mand hårdt i fingeren. Han slap hende, men væltede hende så om på jorden og slog hende tre gange på benet med skæftet på kniven.

Overfaldet blev overværet af pigens to kusiner på 11 og syv, og alle tre piger skreg højt, som forældrene har lært dem, så børnelokkeren valgte at flygte, da en cyklist kom forbi.

Læs også: Mand overfalder piger på legeplads

Hjemme i Næstved sidder den 11-åriges mor og er dybt rystet: - Jeg tør slet ikke tænke på, hvad han var ude på, siger hun grædende til ekstrabladet.dk.

Den 35-årige mor til fire håber på hjælp fra befolkningen i lokalområdet, så børnelokkeren kan blive fanget hurtigst muligt. Hun mener, han er farlig og måske kan finde på at gøre det igen.

- Vågnede i nat og skreg
- Lige da min datter kom hjem, var hun glad og stolt over det, hun havde gjort. Men i aftes brød hun sammen flere gange. Hun havde svært ved at sove og hver gang, hun lukkede øjnene, så hun hans ansigt for sig. I nat vågnede hun og skreg, så hun måtte sove hos mig og min mand, fortæller moderen.

Hun ønsker at være anonym, så manden ikke kan finde hende og datteren.

I dag har datteren røde mærker på benet, hvor børnelokkeren slog hende med en fiskekniv i skede, så nu vil forældrene tage datteren med på skadestuen.

- Jeg vil gerne advare forældrene i området. Hold ekstra godt øje med jeres børn, siger den 35-årige mor. Hun tror, det er en lokal mand. Den 11-åriges far har flere gange set en mand, der ligner signalementet, og han har selv været ude for at lede efter manden.

- Der må være nogen, der har set ham med bidmærke i fingeren, siger den 35-årige mor.

Politiet efterlyser hjælp
Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi efterlyser vidner og hjælp i sagen:

- Vi har ikke fået nogen henvendelser, og det er vi ret afhængige af i denne sag, siger Niels Denny Sørensen fra Sydsjællands politi.

Politiet tror, det er en mand fra lokalområdet og derfor er betjente nu på udkig efter ham. Niels Denny Sørensen bekræfter, at den 11-årige pige blev slået med en kniv:

- Han havde dog ikke kniven ude af skeden, men det er groft. Vi skal have pigerne afhørt grundigt en af de nærmeste dage. Når det drejer sig om børn er det ofte en fordel at vente med en mere detaljeret afhøring, siger efterforskningslederen.

Lokkede med slik
Den 11-årige pige var i påsken på besøg hos sin faster med to kusiner, og pigerne fik af fasteren i går lov til at gå ned på legepladsen ved Sct. Jørgens Skole.

Den 11-årige og hendes jævnaldrende kusine legede sammen og sad på en bænk på legepladsen ved boldbanen, mens den syv-årige kusine var i et legetårn lidt derfra, da manden kom.

Han tilbød den 11-årige slik, men hun sagde nej. - Jeg har lært hende aldrig at tage imod slik fra fremmede, siger pigens mor.

Så greb manden fat i den 11-årige bagfra og holdt hårdt i hendes ene arm og forsøgte at trække hende med sig. Hun kæmpede imod, bøjede sig ned og bed manden i fingeren. Han slap, men gav ikke op: - Kom her din lille kælling, sagde manden, greb fat i hendes ben og væltede hende om på jorden, mens han vred hendes fod.

Bevæbnet med fiskekniv
- Han havde sådan en fiskekniv. Vi har lige været på tur i Sverige, hvor vi brugte sådan en, da vi fiskede, så min datter kunne genkende den. Han slog hende på benet tre gange med skæftet, men hun sparkede. Den mindste kusine kom løbende til, og så skreg alle tre piger, så højt de kunne, fortæller den 11-åriges mor.

Børnelokkeren beskrives som dansktalende 30-40 år og høj og kraftig med ølmave. Han lugtede af øl, har mørkebrune øjne, sort hår og skæg omkring munden. Han bar på en sæk eller en taske. Ifølge pigerne bar han en sort hue og mørke grønne bukser.

Også den 11-åriges ældste kusine er påvirket af overfaldet: - Hun er bange for, at han er fulgt efter dem hjem, så hun turde ikke sove alene i nat og hun tør ikke være i sfo´en, siger den 11-åriges mor.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere