Oddset-Jannis datter brugte offers dankort

Janni Christensens datter forklarede i retten, hvordan hun købte tøj på nettet med alkoholiseret mands dankort

Oddset-Jannis datter valgte i dag at udtale sig i retten (Foto: TARIQ MIKKEL KHAN)
Oddset-Jannis datter valgte i dag at udtale sig i retten (Foto: TARIQ MIKKEL KHAN)

KØBENHAVNS BYRET (ekstrabladet.dk): Oddset-Jannis 16-årige datter, Nathalie Christensen, forklarede i dag i retten, at hun havde købt tøj på nettet med et dankort tilhørende den mand, som Janni Christensen samt to andre er tiltalt for at have franarret over fem millioner kroner.

Den alkoholiserede mand var ven af Oddset-Jannis far, som han også boede hos. Det var sådan, han kom i kontakt med Janni Christensens datter.

- Han var næsten som en ekstra morfar for mig. Han spurgte meget til skolen og sådan noget, udtalte Nathalie Christensen i retten.

- Man kunne sagtens komme igennem til ham, selv om han drak, sagde hun også.

LÆS OGSÅ:

Janni Christensen sammen med sin datter Nathalie. Foto: Tariq Mikkel Khan 112 - 12. jan. 2012 - kl. 07:52 Oddset-Jannis datter: Håber jeg kan tilgive min far

Omkring tøj-gaverne, hun havde købt med mandens dankort, fortalte hun, at hun ikke selv bad ham om dem, men at han derimod tilbød hende dem.

- Vi købte tøj på nettet, og så gav han mig koden, som jeg tastede ind.

- Var det kun til ørene, eller var det noget du skrev ned?, spurgte Janni Christensens forsvarer efterfølgende på insinuerende vis.

Til det svarede Nathalie Christensen, at hun en enkelt gang skrev nummeret på kortet ned, da hun havde travlt og ville gøre indkøbet senere. Men derudover har hun ikke benyttet kortet på egen hånd, bedyrede hun.

LÆS OGSÅ:

Janni Christensen og Kim Holmgaard Christensen i et lykkeligere øjeblik. Foto: Ole Steen 112 - 23. dec. 2011 - kl. 18:59 Krigen fortsætter: Oddset-Janni stævnet af eksmand

Janni Christensen, der var iført sorte jeans, cardigan og en kort, hvid t-shirt, der gav frit udsyn til maveskindet, så ud til at være fornøjet over datterens forklaring.

- Det er selvfølgelig hårdt for hende at sidde og vidne i retten i en sag mod sin mor. Men hun klarede det fint, forklarede den tidligere Oddset-model efter retsmødet.

- Så må vi bare håbe, at retfærdigheden sker fyldest, når dommen falder i maj, sagde hun også, inden hun skulle hjem for at hygge med datteren.

Janni Christensens familie er splittet i to, efter at hendes eksmand valgte at indlevere en række hemmelige lydoptagelser til politiet. På faderens side står også deres fælles søn på 18 år. Han kom for kun kort tid siden med en række hårde anklager mod sin mor i retten. Men Nathalie er altså fortsat på sin mors side.

Der falder dom i sagen den 7. maj.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere