Nanna og Sarah mindes på skolen

Flaget er på halvt og psykologer er sat ind for at snakke med eleverne på Sarah og Nannas skole i den lille by Össjö i Sydsverige

Nanna og Sarah her sammen med deres mor, Malene. Alt for tidligt forlod de verden. (Privatfoto)
Nanna og Sarah her sammen med deres mor, Malene. Alt for tidligt forlod de verden. (Privatfoto)

Flaget er på halvt og stemningen er trykket på den lille lokale skole Össjö Skola, der ligger i flækken Össjö, øst for Ängelholm.

Skolen, der tæller omkring 50 elever fordelt på blot to klasser, bærer tirsdag tydelig tegn på, at en tragedie er hændt.

Det var på denne skole, at de to små piger Sarah, syv, og Nanna på ni år gik til daglig - Nanna i 2. klasse og Sarah var lige begyndt i 0. klasse i sommer.

Psykologer støtter
Skoleinspektør Anne-Marie Lindén forklarer til ekstrabladet.dk, hvordan skolens elever i morges blev samlet og orienteret om søndagens tragiske virkelighed. I stedet for at hygge sig og nyde, at de alle var samlet igen efter påsken, så fik de den hårde melding: To nære skolekammerater var på tragisk vis taget fra dem.

- Vi samledes udenfor, hvor eleverne var med til at sætte flaget på halv, siger Anne-Marie Lindén, da ekstrabladet.dk besøger skolen.

Dagen igennem har derfor været sorgpræget på Össjö Skola. De to klasser har fået tilbudt krisehjælp, og psykologer er derude for at tale med eleverne og lærerne.

1 af 4 Det svenske flag er på halvt i den lille by Össjö. (Foto: Jakob Jørgensen)
2 af 4 Pigernes mor, Malene Houdorf Madsen, blev kun 38 år. (Privatfoto)
3 af 4 Hans Vt Veer, gift med Malene og far til Nanna og Sarah, blev 40 år. (Privatfoto)
4 af 4 Nanna og Sarah her sammen med deres mor, Malene. Alt for tidligt forlod de verden. (Privatfoto)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere