Aldi-røvere truede personale med kniv

Tre ansatte blev bagbundet i en Aldi-butik i Faxe, da maskerede mænd ville snuppe dagens indtjening

Medarbejderne i Aldi-filialen på Rådhusvej i Faxe fik sig tirsdag aften en slem forskrækkelse, da arbejdsdagen var ved at være slut.

Kort før lukketid klokken 20.00 dukkede to maskerede mænd op for at røve dagens indtjening.

- De to mænd truer personalet med kniv til at udlevere kassebeholdningen, siger vagtchef Ehm Christensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Den ene mand siger til den anden, om de ikke skal bagbinde personalet med noget medbragt reb. Og så bliver personalet bundet i et kontorlokale, siger han.

Den ene røver truede medarbejderne med en stor køkkenkniv, mens den anden maskerede gerningsmænd havde medbragt et mindre kniv-våben.

De to røvere slap af sted med et ukendt beløb fra både kassen og et pengeskab i butikken. Ifølge de rystede medarbejdere flygtede gerningsmændene til fods fra Aldi-butikken.

- Personalet må være chokerede. Men forretningen tager sig normalt godt af medarbejderne, når de bliver udsat for sådan noget her, fortæller vagtchefen.

Ifølge politiet var der ingen kunder eller folk på gaden, der overværede røveriet.

De Aldi-ansatte har beskrevet de to gerningsmænd som mellem 25 og 30 år. Begge var afrikansk af udseende og talte dansk med udenlandsk accent.

De to røvere var iført hættetrøjer, og den ene havde sløret sit ansigt.

- Han havde et halstørklæde eller et pandebånd bundet om pande og mund, så han var maskeret, siger Ehm Christensen.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere