Familien besøger brandstedet

Familie til nogle af de omkomne er i dag mødt op ved den udbrændte ødegård i Sverige

Den gamle brændeovn står tilbage i de forkullerede rester efter dødsbranden (Foto: Mikkel Tariq Khan)
Den gamle brændeovn står tilbage i de forkullerede rester efter dødsbranden (Foto: Mikkel Tariq Khan)

Mens kriminalteknikere fortsat skal forsøge at klarlægge årsagen til den voldsomme brand, som forvandlede en svensk ødegård til forkullerede rester og sendte seks mennesker i døden, møder familie til de omkomne op.

Læs:

Se også: Mulig eksplosion bag dødsbrand

Stille bevæger to kvinder, Mikkeline og Mette, sig ind på området i Midtsverige, hvor den klassiske røde træbygning lå, indtil for får døgn siden..

De er søstre til Mikkel Keiser-Nielsen. Han omkom sammen med sin hustru Marie og deres venner Hans Vt Veer og Malene Houdorf Madsen og deres to døtre Sarah og Nanna i flammerne natten til søndag.

Tager vores afsked
Mikkeline forklarer ekstrabladet.dk's udsendte reporter på stedet:

- Vi er to ud af tre søstre til Mikkel. Vi er mødt op her for at tage afsked med det her sted. Det har betydet så meget for vores familie i 50 år.

- Vi har taget vores børn med os. De er vokset op med det her sted og har været her meget. For dem repræsenterer stedet alt, hvad der handler om familien, siger hun.

Hun bekræfter overfor ekstrabladet.dk, at Mikkel Keiser-Nielsen og hans kone Marie var nygifte.

Fejrede fødselsdag
Parret skulle fejre fødselsdag for vennen Malene, der sammen med sin mand Hans og de to døtre var draget til ødegården i Tidaholm ved den lille landsby Härja op til påske.

Allerede torsdag aften ankom Mikkel og Marie til ødegården, hvor påsken skulle fejres i gode venners lag. Senere ankom de sidste fire.

Det var planen, at alle seks skulle forlade ødegården søndag efter nogle hyggelige dage, men sådan endte det aldrig.

Allerede natten til søndag udbrød der, af endnu ukendte årsager, brand i det gamle, rød-hvide træshus, som var uden elektricitet og indlagt vand.

Brandteknikere og politifolk skal forsøge at finde ud af, om det var eksplosion fra en gasflaske - eller om det var en snigende død i form af kulilteforgiftning eller røg fra en brændeovn, som sendte de seks mennesker i døden.

Læs også:

Årsagen til dødsbranden i en ødegård i Tidaholm i Sverige er endnu ukendt. (Foto: Tariq Mikkel Khan) 112 - 10. apr. 2012 - kl. 11:15 Dødsbrand: Enkelt at sikre sig mod røg og kulilte

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere