Kvinde voldtaget midt under divisionskamp

En kvinde har anmeldt en voldtægt på Söderstadion under kampen mellem Hammarby og Halmstad

12.000 tilskuere overværede kampen mellem Hammarby og Halmstad, da en kvinde blev voldtaget på Söderstadion i Stockholm i går. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)
12.000 tilskuere overværede kampen mellem Hammarby og Halmstad, da en kvinde blev voldtaget på Söderstadion i Stockholm i går. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)

Mens 12.000 tilskuere overværede sæsonpremieren i Superettan mellem Hammarby og Halmstad på Söderstadion i Stockholm, blev en kvinde voldtaget på stadion.

Politiet fik anmeldelsen kl. 18.57 mandag aften - midt i anden halvleg.

Kvinden har forklaret til Stockholms länspoliti, at hun blev voldtaget på et toilet på nordtribunen.

- Kvinden har beskrevet manden som ca. 25-årig mand, som hun ikke kendte i forvejen, siger Sven-Erik Olsson, pressetalsmand for Stockholms länspoliti, til Expressen.

Læs også:

Se også: Ny tilskuerskandale i svensk fodbold

Kvinden blev efterfølgende bragt til undersøgelse på akutmodtagelsen for voldtagne kvinder på Södersygehuset.

- Vi håber, at den tekniske undersøgelse på toilettet giver noget, tilføjer Sven-Erik Olsson.

Voldtægten var en kedelig afslutning på en sæsonpremiere, som inden 1-0 sejren til Hammarby blev markeret med et optog med flere tusinde Hammarby-fans fra Medborgerpladsen till Söderstadion.

- Når sådan noget sker, bliver man som altid sur. Man bliver oprørt, så enkelt er det. Vi bistår politiet med den hjælp, de ønsker, men ud over det, er det en politisag, siger eventansvarlig Hammarby, Göran Rickmer, til Expressen.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere