Ofre mindes på Facebook

Venner og familie mindes omkommet familie på Facebook

- Kæreste K. - kunne jeg bare holde om dig lige nu - ingen ord kan forklare denne forfærdelige katastrofe. Sådan skriver en kvinde på en åben facebook-profil, der tilhører en dansk kvinde bosiddende i Sverige.

Den dansk-svenske kvinde er bedste veninde med den 37-årige Malene Houdorf Madsen, der søndag omkom sammen med fem andre, heribland hendes mand og to børn, da der udbrød brand i en ødegård i Tidaholm i Sverige.

- Jeg kan slet ikke beskrive, hvor ondt det gør mig. At miste sin bedste veninde, husker jeg som det var igår. Ved, hvordan du har det. Det er mere end tragisk . Ring til mig når du får overskudet. Malene var en skøn skøn sjæl, og det her er da så uretfærdigt. suk. Sender dig healing og kærlighed skriver en anden på Facebook.

En frygtelig tragedie
Det er endnu uvist, præcis hvordan ulykken kunne ske.

Svensk politi meldte ud tidligere mandag, at et glemt stearinlys kan være årsag til den frygtelige tragedie, der har kostet seks danskere livet.

- Vi har fundet spor af stearinlys i huset, ligesom vi kan se, at der har været fyret hårdt op i kaminen, fortæller Jeanette Arvidsson fra politiet i Falköping til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Kamin eller stearinlys bag dødsbrand

Politiet har dog ikke låst sig fast på den mulige brandårsag, da ødegården er så slemt tilredt, at det er svært at sige noget med sikkerhed på nuværende tidspunkt.

Pårørende til de seks ofre blev søndag underrettet om den tragiske ulykke.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere