To mænd anholdt i norsk tortursag

To mænd er blevet anholdt og skal afhøres om tortursagen fra Nærøy i Norge

To litauiske mænd er blevet anholdt, og politiet skal nu foretage afhøringer af de to anholdte om sagen fra Nærøy i Norge, hvor en 30-årig litauisk mand lørdag morgen blev tortureret og bundet fast til en trappeopgang.

De to anholdte mænd kørte lørdag formiddag fast i sneen, og da politiet kom til stedet, fandt de tyvegods i bilen.

- Det stammer sandsynligvis fra et indbrud i kongsmoen tidligere på påsken. Om de to litauiske mænd har noget at gøre med den grove mishandling af en landmand på en gård i Nærøy, kan vi ikke sige noget om. Men de bliver afhørt om sagen, siger operationsleder Ola Hjulstad fra politiet i Nord-Trøndelag til den norske avis Trønder-Avisa.

Læs også: Tortureret og bundet fast til en trappeopgang

Bundet i otte-ti timer
Ola Hjulstad fortæller til avisen, at de to mænd kørte rundt i en bil med sommerdæk, og at de ikke havde en jordisk chance for at holde sig på vejen på grund af vejrforholdene.

Den torturede mand blev fundet med alvorlige skader på hænder og fødder. Politiet oplyser, at han muligvis har været bundet i otte-ti timer, inden han blev fundet. Manden blev efterfølgende fløjet med helikopter til St. Olavs Hospital i Trondheim. Den 30-årige mand er blevet behandlet på intensivafdelingen, og mandens tilstand betegnes som stabil.

Politiet oplyser, at offeret muligvis kan afhøres onsdag, og afhøringen kan forhåbentligt kaste lys over, hvad der er sket på gården, og hvem der står bag det voldsomme overfald.

Læs også: Gårdejer: Jeg var nogenlunde rolig

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere