Ødegårdsbrand: Ligene er hårdt medtaget

Svensk politi oplyser, at der kan gå mange dage, før den endelige identifikation af ligene er klar

Det står fast, at seks danskere - fire voksne og to børn - omkom i den tragiske brand på en ødegård 150 kilometer nordøst for Göteborg natten til søndag.

Men mere vil eller kan svensk politi heller ikke bekræfte om de omkomne på nuværende tidspunkt.

Ligene er efter den flere timer lange brand stærkt medtaget, og det er derfor svært at endeligt identificere personerne.

Politiet formoder, at børnene og to af de voksne er identisk med en dansk familie, som bor i en lille by ved Ängelholm i det sydlige Sverige.

De to øvrige er et vennepar fra Danmark.

- Det kommer til at vare længe, inden de døde er endeligt identificeret, men en del oplysninger tyder på, at det drejer sig om en familie og yderligere to personer, siger Jeanette Arvidsson fra nærpolitiet i Falköping til ekstrabladet.dk.

Læs også:

112 - 9. apr. 2012 - kl. 12:39 Ven af familien: Det er helt forfærdeligt
112 - 9. apr. 2012 - kl. 11:13 Familie udslettet i Sverige
112 - 9. apr. 2012 - kl. 10:09 Intet tyder på en forbrydelse
112 - 9. apr. 2012 - kl. 07:16 Seks danskere døde ved brand i Sverige

Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger er familien et forældrepar og to piger på syv og ni år fra Munka-Ljungby. De sidste to personer skulle være venner af parret.

Det er endnu ikke bekræftet fra politiets side, at det er de seks personer, der er fundet omkommet, men ifølge en ven, som kender alle seks personer, er det dem, der er omkommet.

- Det er så tragisk. De var jo bare små pus, siger vennen om de to små piger, der sammen med deres forældre omkom i den tragiske ulykke.

HAR DU OPLYSNINGER OM BRANDEN ELLER FAMILIEN? Så tip os på sms 1224 (alm. takst) eller på mail 1224@eb.dk

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere