Familie udslettet i Sverige

En familie på fire er blandt ofrene i Tidaholm

En mor, far og to yngre piger er blandt de seks ofre ved den brand, der natten til søndag brød ud i et sommerhus i Tidaholm, 150 kilometer nordøst for Göteborg.

Det bekræfter en ven til parret, der vil forblive anonym, overfor ekstrabladet.dk.

- Det er så tragisk. De var jo bare små pus, siger han om de to små piger på syv og ni år, der sammen med deres forældre omkom i den tragiske ulykke.

Også det svenske medie Expressen skriver, at der er tale om en lille, dansk familie samt et vennepar, der er medejere af huset.

Sammen med et vennepar
ekstrabladet.dk erfarer, at det er en lille dansk familie fra Munka-Ljungby i Sverige, der er blandt de omkomne. Moderen Malene Houdorf Madsen, faderen Hans Vt Veer samt de to piger Nanna og Sarah på henholdsvis.

Ofrenes identiteter er endnu ikke bekræftet af politiet, men ifølge vennen, som kender alle seks personer, er det dem, der er omkommet.

Læs også:

Teknikkere har søndag eftermiddag undersøgt ulykkesstedet. Årsagen til branden er endnu ukendt. (Foto: Leif Gustafsson) 112 - 8. apr. 2012 - kl. 21:50 Dansk politi bekræfter: Vi underretter pårørende

- Jeg fik informationen i går og ringede senere til politiet og Udenrigsministeriets Borgerservice, der bekræftede, at det var dem, siger en tydelig rørt ven til ekstrabladet.dk.

Han har kendt det ene af ofrene - familiefaderen Hans Vt Veer - siden de gik i folkeskole. Siden har de to mænd haft et tæt forhold.

- Han var min bedste ven, lyder det trist fra vennen, der gentagne gange må stoppe op i samtalen og trække vejret dybt.

ekstrabladet.dk er bekendt med vennens fulde identitet.

Ved du noget, så giv ekstrabladet.dk et tip på sms/mms 1224 (alm. telefontakst) eller på mail 1224@eb.dk.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere