Seks personer omkommet i brand

Seks personer skulle være fundet omkommet i et dansk-ejer sommerhus i Sverige. Måske danskere blandt ofrene

Der er ikke meget tilbage af det røde sommerhus i Tidaholm. (Foto: P4 Skaraborg)
Der er ikke meget tilbage af det røde sommerhus i Tidaholm. (Foto: P4 Skaraborg)

Seks personer er omkommet ved en brand i et sommerhus i Tidaholm, cirka 150 kilometer nordøst for Göteborg, skriver svenske P4 Skaraborg.

Overfor ekstrabladet.dk vil politiet dog ikke bekræfte fundet af de omkomne.

- Vi ved endnu ikke, om der har været mennesker i huset. Hvis Aftonbladet skriver det andet, så ved det mere, end jeg gør, siger Johan Svensson fra politiet i Skövde.

Overfor TV2 bekræfter politiet dog, at fire personer er fundet omkommet:

- Vi har fået oplyst fra brandvæsnet, at de har fundet fire lig, siger talsmand Göran Johansson fra politiet i Västra Götaland til TV 2 NEWS.

Dansk-ejer sommerhus
Anders Bengtsson, fra den svenske avis Kvällsposten, siger til ekstrabladet.dk, at det er fire danske søskende, der ejer huset. De skulle angiveligt have arvet det efter deres far, men det er endnu ikke bekræftet af politiet.

Svenske medier har tidligere søndag skrevet, at der holdt to biler foran huset - en svenskindregistreret bil, samt en danskindregistreret bil, hvilket kan indikere, at der kan have været både svenskere og danskere i huset, da branden brød ud.

Tidligst svar i morgen
- Årsagen til branden er ukendt, og vi vil nu lave en undersøgelse af stedet og finde ud af, om nogen har været i huset, sagde Jan Strannegård, talsmand for politiet i Västra Götaland til Expressen.se tidligere på aftenen.

Huset, der ligger afsides, brød tilsyneladende i brand natten til søndag, men det var først søndag morgen omkring klokken 10.30, at branden blev opdaget. Og der var det allerede for sent.

Til ekstrabladet.dk siger Johan Svensson, at politiet tidligst i morgen kan fortælle, om der har befundet sig personer i huset, da branden brød ud. Først dér vil de have svar på de tekniske undersøgelser.

Politiet har mistanke om, at branden kan være påsat, da huset, der er af ældre dage, er uden både elektricitet eller vand. Den eneste varmekilde, skal have været en brændeovn og en pejs. Men det er endnu ikke bekræftet.

Opdaget af en nabo
Det var en nabo, der i morges alarmerede politiet om branden, skriver Aftonbladet.

- Vi kom hjem ved et-tiden om natten, og jeg var ude at gå med hunden. Der er jeg sikker på, at det ikke brændte, siger naboen.

Men da han gik ud igen søndag formiddag, så han, at huset var brændt ned.

- Da vi så bilerne, forstod vi, hvor alvorligt det var, og ringede 112, siger naboen videre.

ekstrabladet.dk følger sagen

Ved du noget, så kontakt ekstrabladet.dk på sms/mms til 1224 (alm. sms-takst) eller 1224@eb.dk

1 af 4 Ulykkesstedet er stadig for varm til, at politiet kan undersøge det nærmere. (Foto: P4 Skaraborg)
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 Der er ikke meget tilbage af det røde sommerhus i Tidaholm. (Foto: P4 Skaraborg)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere