Utroskab koster 10 mio. kroner

Patricia skal holde sig på måtten

Patricia og Patrick De Vela giftede sig ved et mondænt bryllup i Vedbæk. En af gæsterne var Parkens Don Ø, der står i kirkedøren. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Patricia og Patrick De Vela giftede sig ved et mondænt bryllup i Vedbæk. En af gæsterne var Parkens Don Ø, der står i kirkedøren. (Foto: Thomas Lekfeldt)

Utroskab er usundt for de fleste forhold. Men det er i de færreste ægteskaber, at det kan koste den ene part en formue.

Da den tidligere finansmand Patrick De Vela i sommeren 2008 giftede sig med den forhenværende nøgenmodel Patricia Vela, indgik de en ægtepagt, hvor Patricia ville få 10 millioner kroner i tilfælde af en skilsmisse. Medmindre den tidligere nøgenmodel er Patrick De Vela utro.

Aftalen fremgår af parrets ægtepagt, som Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af. Den er tinglyst en måned før deres bryllup i Vedbæk Kirke. I ægtepagtens paragraf 1.4 hedder det: Det er dog aftalt, at Patricia Vela i tilfælde af skilsmisse skal modtage et engangsbeløb på kr. 10 mio.

fra Steen Larsen. Dette gælder dog ikke, såfremt Patricia Vela er initiativtager til separationen/skilsmissen, eller skilsmissen er forårsaget af utroskab fra Patricia Velas side. Patrick De Vela er stadig gift med Patricia, men han har ikke ønsket at fortælle Ekstra Bladet, om den noget særprægede aftale stadig står ved magt, efter at han på papiret er blevet en fattig, konkursramt mand.

HAR DU OPLYSNINGER OM PERSONEN? ELLER KENDER DU TIL LIGNENDE SAGER?
Så tip os på sms 1224 (alm. takst) eller på mail 1224@eb.dk

EKSTRA BLADET JAGTER FALLENTERNE

Kriminelle spekulanter og inkompetente bankdirektører har kostet småsparerne milliarder af kroner, mens de selv lever videre i luksus. Ekstra Bladet har gennem den seneste tid afsløret, hvordan en perlerække af branchens dyreste drenge, lever videre i mondæne boliger, selvom de skylder milliarder af kroner. Her er et udpluk:

Christian Corell:

Se også: Krakket spekulant gemmer sig i spansk luksusSe også: - Jeg har altid frygtet den dag, Ekstra Bladet ringer på dørenSe også: Konkursramte Correll i spansk luksus-ly

Patrick De Vela:

Se også: Fallenternes luksuslivSe også: Skat jager fallerede finansmænd i udlandetSe også: - Forsvind eller jeg nakker digSe også: Tidligere milliardær amok på Ekstra BladetSe også: Utroskab koster 10 mio. kronerSe også: Så fedt lever han med gæld på 500 mio. kr.

Hans-Henrik Palm:

Se også: - Jeg mangler da masser af tingSe også: Bor i tiværelses luksus trods konkurs

Matin Klüts:

Se også: Nu brænder jorden under hamSe også: Bagmandspolitiet: Står til flere års fængselSe også: Lusker sig til luksus

Steen Bryde, Henrik Ørbekker og Carsten Berger:

Se også: De har gæld på hundredevis af millionerSe også: Fallent-show

HAR DU OPLYSNINGER OM LIGNENDE SAGER?
Så tip os på sms 1224 (alm. takst) eller på mail 1224@eb.dk

1 af 2 I sine yngre dage var Patricia nøgenmodel og optrådte bl. a. som side 9-pige i Ekstra Bladet. (Foto: Jørgen Sperling)
2 af 2 Patricia og Patrick De Vela giftede sig ved et mondænt bryllup i Vedbæk. En af gæsterne var Parkens Don Ø, der står i kirkedøren. (Foto: Thomas Lekfeldt)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere