Fallenternes luksusliv

Fortsætter som om intet er hændt

I skjul: Boligspekulant Patrick De Vela, da Ekstra Bladet finder ham i Málaga, hvor han gemmer sig for sine kreditorer, heriblandt Skat. (Foto: Kristian Linnemann)
I skjul: Boligspekulant Patrick De Vela, da Ekstra Bladet finder ham i Málaga, hvor han gemmer sig for sine kreditorer, heriblandt Skat. (Foto: Kristian Linnemann)

Ekstra Bladet har gennem den seneste uges tid afsløret, at en del af landets største, krakkede spekulanter lever et luksusliv med mondæne ejendomme og store biler, selv om de skylder milliarder af kroner væk.

Blandt dem er Martin Klüts, der skylder to milliarder kroner væk, men bor på en større landejendom i Nordsjælland. Officielt bor han i en toværelses lejlighed i Søborg.

Carsten Berger skylder over 700 mio. kroner væk, men bor i dag på liebhaverejendommen Egehøjgård i naturskønne omgivelser i Birkerød.

Henrik Ørbækker har en gæld på tre milliarder kroner og bor i dag i en pragtejendom i Birkerød til 18 mio. kroner. Steen Bryde er der rejst krav mod på mindst 790 mio.

kroner. Alligevel bor den tidligere finansmand i en 130 kvadratmeter stor penthouse-lejlighed på Københavns havnefront.

HAR DU OPLYSNINGER OM PERSONEN? ELLER KENDER DU TIL LIGNENDE SAGER?
Så tip os på sms 1224 (alm. takst) eller på mail 1224@eb.dk

EKSTRA BLADET JAGTER FALLENTERNE

Kriminelle spekulanter og inkompetente bankdirektører har kostet småsparerne milliarder af kroner, mens de selv lever videre i luksus. Ekstra Bladet har gennem den seneste tid afsløret, hvordan en perlerække af branchens dyreste drenge, lever videre i mondæne boliger, selvom de skylder milliarder af kroner. Her er et udpluk:

Christian Corell:

Se også: Krakket spekulant gemmer sig i spansk luksusSe også: - Jeg har altid frygtet den dag, Ekstra Bladet ringer på dørenSe også: Konkursramte Correll i spansk luksus-ly

Patrick De Vela:

Se også: Fallenternes luksuslivSe også: Skat jager fallerede finansmænd i udlandetSe også: - Forsvind eller jeg nakker digSe også: Tidligere milliardær amok på Ekstra BladetSe også: Utroskab koster 10 mio. kronerSe også: Så fedt lever han med gæld på 500 mio. kr.

Hans-Henrik Palm:

Se også: - Jeg mangler da masser af tingSe også: Bor i tiværelses luksus trods konkurs

Matin Klüts:

Se også: Nu brænder jorden under hamSe også: Bagmandspolitiet: Står til flere års fængselSe også: Lusker sig til luksus

Steen Bryde, Henrik Ørbekker og Carsten Berger:

Se også: De har gæld på hundredevis af millionerSe også: Fallent-show

HAR DU OPLYSNINGER OM LIGNENDE SAGER?
Så tip os på sms 1224 (alm. takst) eller på mail 1224@eb.dk

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere