Stadig på bar bund i voldtægtssag

Politiet har endnu ingen anholdte efter grov voldtægt på 17-årig i nat

(Kort: Google Maps)
(Kort: Google Maps)

Politiet er endnu på bar bund i sagen om en grov voldtægt, der fandt sted på Gimsing Hovedvej i Struer natten til søndag, oplyser vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi til ekstrabladet.dk.

- Vi har ikke fået én eneste henvendelse, desværre. Så der er intet nyt i sagen.

Den 17-årige pige var på vej hjem, efter hun havde besøgt en veninde, da hun klokken kvart over to blev overfaldet af to unge mænd.

- Den ene holder pigen fast, mens den anden udfører voldtægten, har vagtchef Lars Even fra Midt- og Vestjyllands Politi sagt tidligere søndag.

Leder efter hundelufter
Det har endnu ikke været muligt for politiet at tale med den 17-årige pige, der stadig er til undersøgelse på hospitalet.

Hun har dog tidligere givet et sparsomt signalement af de to gerningsmænd, der beskrives som 18-20 år og almindelige af bygning. Derudover var den ene iført skaterbukser.

Midt- og Vestjyllands Politi hører gerne fra personer, der kan have set noget eller måske kender til sagen.

Politiet ønsker især at høre fra en person, der var ude og lufte sin hund på netop Gimsing Hovedvej på gerningstidspunktet. Den 17-årige pige har nemlig fortalt, at gerningsmændene stak af til fods under forbrydelsen, da hundelufteren gik forbi.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere