Skød sig selv med sømpistol

Et ti cm langt søm borede sig ind i Dennis’ hjerte, da sømpistolen tog magten

Sådan så Dennis Hennis ud med et søm i brystkassen. (Foto: Cooper University Hospital)
Sådan så Dennis Hennis ud med et søm i brystkassen. (Foto: Cooper University Hospital)

Ordet mirakel må være det rette at bruge i forbindelse med Dennis Hennis og det uheld, han lørdag i sidste uge var udsat for, da han hjalp naboen hjemme i New Jersey med at lægge nyt tag. På én gang var han usædvanlig uheldig og heldig:

En sømpistol drillede den 52-årige håndværker, og da han prøvede at fikse den, gik pistolen pludselig af – med det resultat, at et ti centimeter langt søm borede sig direkte ind i højre side af Hennis’ hjerte.

Han fik akut hjertestop, men blev genoplivet og med helikopter bragt på hospitalet, hvor han straks kom på operationsbordet.

En væsentlig årsag til, at han overlevede, var, at ingen forsøgte at trække sømmet ud af hans brystkasse, inden han lå på operationsbordet, har lægerne efterfølgende forklaret Hennis.

Han er nu blevet en ’stjerne’ i flere amerikanske medier og har også på tv fortalt om sit mirakel.

- Da jeg vågnede efter ulykken, sagde jeg til lægen, at det var som at vinde i lotto. 23. marts – på min fødselsdag – fik jeg et barnebarn. En uge senere var jeg næsten død, men nu kan vi fremover fejre fødselsdag sammen, siger Dennis Hennis, der håber at kunne fejre det sidste af påsken hjemme hos familien.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere