Hjemmerøvere truede 41-årig med revolver

En 41-årig mand blev truet af to mand, der var i huset i 20-30 minutter

En 41-årig mand på Langagervej i Farendløse ved Ringsted blev skærtorsdag klokken 15.40 truet af to maskerede mænd, der ringede på hans dør og sigtede på ham med en tromlerevolver. Det skriver SN.dk - Sjællands Nyheder.

De to røvere trængte ind i den 41-åriges hus og tømte det for kontanter, smykker og en playstation. De klippede også et par PH-lamper ned, som de tog med sig, inden de snuppede nogle sodavand og forsvandt igen. De var inde i huset i 20-30 minutter, og nu beder Midt- og Vestsjællands politi områdets beboere om hjælp til at opspore hjemmerøverne.

De beskrives begge som cirka 25 år. De havde dækket deres ansigter med en mørk hovedbeklædning. Den ene var ikke så høj, cirka 170 dentimeter. Han var almindelig af bygning og havde en rød hættetrøje, blå cowboybukser og sorte gummisko på. Det var ham, der truede med revolveren.

Den anden var noget højere, 180-185 centimeter, spinkel og havde sort trøje med tyrkise striber på ærmet, mørke træningsbukser og lyse gummisko på. Han truede med en køkkenkniv.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere