Brandvæsnet klar hos Brøndby-fans

Op mod tusind er samlet i indre København

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Politiet tog ingen chancer op til kampstart. De lukkede for gennemkørsel i begge ender af Gothersgade, og Københavns Brandvæsen blev tilkaldt som standby i gaden, hvor der er samlet op mod tusind Brøndby-fans. Heraf 150, der tilhører den hardcore fanskare.

- Politiet har bedt os om at komme ned og holde i tilfælde af, at nogle kunne finde på at fyre fyrværkeri af i forbindelse med at kampen starter, siger indsatsleder, Therese Schiang-Franck.

Vejblokaden er nu ophævet.

Ifølge ekstrabladet.dks mand på stedet er der masser af dåser og glasskår i den del af Gothersgade, der munder under i Kgs. Nytorv. Enkelte steder ser det ud som om, der er noget, der brændt af, men det kan godt være fra kanonslag.

Men der hersker en fredelig og festlig stemning, hvor også 'almindelige' mennesker færdes i gaden.

Tidligere fyldte råbende Brøndbyfans gaden og udstødte primalskrig og kastede med kanonslag på Gothersgade i Indre København, hvor en stor gruppe på op mod tusind fans er samlet, 150 af dem tilhører den hardcore fraktion af fans.

En enkelt mand blev anholdt på Cafe Frederik ved Søerne i København, hvor der efter ekstrabladet.dks oplysninger opholdt sig nogle med tilknytning til FCK, og politiets pressetalsmand i forbindelse med fodboldkampen bekræfter, at de er derude og snakker med nogen.

Der er masser af politi i gaderne i København forud for kampen i Parken. (Foto: Kenneth Meyer) 112 - 5. apr. 2012 - kl. 14:09 Beredt til ballade: Politiet klar til topbrag

- Men det er ikke noget, der relaterer sig til kampen, understreger Lars Krabbe.

Kampen mellem FCK og Brøndby blev fløjtet i gang i Parken kl. 18.

Ekstrabladet.dk følger begivenhedernes gang på og uden for fodboldbanen

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere