Manden til forsvundne Alice: Hun var nok lidt deprimeret

Alice Pedersen er nu forsvundet på andet døgn. Hendes mand mener, at hun kan være deprimeret efter operation

- Jeg troede faktisk, hun var, glad, men det var hun nok ikke alligevel, siger Knud Pedersen - manden til den forsvundne Alice Pedersen til ekstrabladet.dk.

Den 65-årige kvinde gik fra hjemmet i Hørsholm tirsdag morgen for at tage til gymnastik i København. Men hun dukkede aldrig op til timen, oplyser politiet.

- Jeg har lige talt med nogle fra hendes gymnastikhold. Det viser sig, at der ikke var påskelukket, som vi i første omgang troede. Holdet var i gang, som det plejer, bortset fra, at Alice ikke dukkede op. Hun plejede ellers altid at melde afbud, siger vagtchef hos Nordsjællands Politi, Michael Gaml.

Læs mere:

Se også: Alice skulle til gymnastik: Forsvundet sporløst

Operation i hjernen
Ifølge manden kan Alice Pedersen have været deprimeret, da hun gik hjemmefra.

- Hun gennemgik en stor operation i hjernen i december måned. Det var derfor, hun gik med paryk. Jeg tror måske, hun fik en depression efter det, for hun har nævnt flere gange siden, at hun ikke havde noget at leve for længere. Men jeg troede bare, det gik bedre. Vi var til kontrol i sidste uge, og alt så godt ud. Så jeg havde indtryk af, at hun var meget gladere, lyder det fra Knud Pedersen, der sammen med Alice Pedersen har to voksne børn.

Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde Alice, da de ikke ved, hvor og hvordan de skal stile eftersøgningen.

- Vi er ikke i området og søge efter hende, for vi ved ikke, hvor vi skal starte med at lede. Derfor hjælper det ikke at sætte hunde og andre ting ind, for vi aner ikke hvilken retning, vi skal gå i, fortæller politiets vagtchef Michael Gaml.

Poltiet har undersøgt parrets sommerhus i Tikøb, men fandt intet spor af den 65-årige kvinde.

Alice Pedersen er 165 cm høj, slank af bygning og har en mørkeblond paryk på. Da hun forlod hjemmet tirsdag morgen var hun iført cowboybukser, kondisko, en sort jakke og en nougatfarvet stor ruskindsjakke.

Kender du noget til sagen eller har du set Alice Pedersen? Kontakt ekstrabladet.dk på mail eller sms på 1224 (koster alm. sms-takst)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere