Politiassistent fik slag: Ville stoppe indbrudstyve i sit hjem

Kvindens søn og et familiemedlem var nærmeste vidner, da to indbrudstyve slog sig fri af hende og stjal hendes pung

En kvindelig politiassistent kom i håndgemæng med nogle indbrudstyve i hendes ejendom i Greve. Foto: Google Maps
En kvindelig politiassistent kom i håndgemæng med nogle indbrudstyve i hendes ejendom i Greve. Foto: Google Maps

En 50-årig kvindelig politiassistent uden for tjeneste kom omkring 18-tiden i aften i håndgemæng med to indbrudstyve, da hun kørte op til sit hus i Greve.

Her så hun en ældre Folkevogn Golf, som ikke hørte hjemme på gårdspladsen.

- De ligner nogle, der gerne vil køre fra stedet. Så hun sætter sit køretøj på tværs, så de ikke kan køre ud. Og den ene mand forlader så køretøjet og går hen til kollegaen, som også er stået ud, fortæller vagtchef Lars Mogensen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Han sætter sig så ind i den kvindelige politiassistents køretøj, sætter bilen i gear og kører bilen til side. Inde i bilen sidder en af kvindens pårørende og kvindens søn. Den pårørende forsøger at rive i ham, så han ikke kan køre bilen til side, men det lykkes ikke.

- Den kvindelige kollega forsøger så at få ham til at standse sit forehavende med nogle slag, og hun har selvfølgelig også fået nogle slag. Han tager så også kollegaens tegnebog, og de kører væk, fortæller vagtchefen, der dog ikke har meldinger om, at kvinden er kommet alvorligt til skade.

Vagtchefen kan heller ikke sige, om indbrudstyvene nåede at gennemføre indbruddet.

Der er kun et sparsomt signalement af mændene.

De beskrives begge som 35-40 år med østeuropæisk udseende, hvilket ikke er det samme som, at de er østeuropæere. De talte begge engelsk.

Den ene havde desuden sort, krøllet hår og cowboybukser, mens den anden havde sort strithår, der var omkring 4-5 centimeter langt.

De forsvandt i en ældre Folkevogn Golf med registreringsnummeret RL 59771. Den nummerplade eksisterer dog ikke i politiets systemer, så den er muligvis fejlaflæst.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere