Kender du denne røver?

Umaskeret røver i spraglet jakke røvede Nordea i Københavns Nordvestkvarter

Kender du ham? (Overvågningsfoto)
Kender du ham? (Overvågningsfoto)

Han gjorde ikke meget for at maskere sig eller falde i med væggene - den yngre mand, der tirsdag formiddag klokken 10.50 røvede Nordeas filial på Frederikssunds 31 i Københavns Nordvestkvarter.

Han havde en Spider Man-maske med ind i banken, men han droppede at bruge og efterlod den i banken.

- Vi ved ikke, hvorfor han undlod at maskere sig, når nu han havde masken med, men han tog den aldrig på og efterlod den i banken. Han gik hen til en kassedame og smækkede en plasticpose på disken og krævede penge. Han truede ikke med våben eller andet, men kassedamen blev så bange, at hun trådt nogle skridt tilbage, så manden selv kunne tage hele pengekassen op og med ud af banken. Men da det er en 'pengeløs' filial, kom han af sted med nogle mønter og ganske få sedler, siger Vicepolitikommissær i Røverisektionen i Københavns Politi, Thomas Dürr, til ekstrabladet.dk.

Manden flygtede efter røveriet til fods 100 meter ned ad Vibevej.

- Et vidne så ham gå over mod en mindre rød bil med fire døre - formentlig en Toyota - så han kan være kørt videre i den, men det er uvist, siger Thomas Dürr til ekstrabladet.dk.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, ca. 25 år, 185 cm høj. Han er af anden etnisk herkomst end dansk. Han var iført en ternet jakke/hættetrøje i farverne rød/blå/sort, ligesom han var iført grå/sorte arbejdsbukser og arbejdssko.

Kender du manden, eller kan du hjælpe Københavns Politi med at identificere ham, så ring til Københavns Politi på telefon 114.

1 af 3 Røveren gad ikke maskere sig. (Overvågningsfoto)
2 af 3 Manden tog pengekassen op og med ud af banken. (Overvågningsfoto)
3 af 3 Kender du ham? (Overvågningsfoto)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere