Løj om chokolade - tvunget til at løbe sig ihjel

Amerikansk skolepige tvunget til at løbe uafbrudt i tre timer som straf for løgn. Det kostede hende livet

Bedstemoren Joyce Hardin Garrard, 46, og stedmoderen Jessica Hardin, 27, er anholdt og sigtet for manddrab. (Foto: Etowah County Sheriff Dept)
Bedstemoren Joyce Hardin Garrard, 46, og stedmoderen Jessica Hardin, 27, er anholdt og sigtet for manddrab. (Foto: Etowah County Sheriff Dept)

To personer anklages for drab på en niårig amerikansk pige, som døde, efter at hun var blevet tvunget til at løbe uafbrudt i tre timer.

Politiet i Alabama siger, at Savana Hardin blev straffet af sin stedmor og bedstemor, fordi hun havde stukket dem en løgn om et stykke chokolade, hun havde spist på skolebussen.

Den niårige pige blev kostet uden for og tvunget til at løbe rundt i nabolaget i tre timer uden pause. Hun faldt til sidst om af udmattelse.

Pigen døde dagen efter på hospitalet i Birmingham. Hendes far befandt sig på arbejde i udlandet, da hun kollapsede. Han nåede hjem fire timer før, hun døde.

Politiet har anholdt og sigtet stedmoderen Jessica Hardin, 27, og bedstemoren Joyce Hardin Garrard, 46, for manddrab.

Nabo: Jeg så hende løbe
Naboerne fortæller, at de er chokerede over pigens død.

– Jeg så hende løbe, men jeg kan ikke se, hvordan det kunne koste hende livet, siger naboen Roger Simpson til Associated Press.

Gail Denny, der bor i samme gade, siger, at hun har kendt familien i årevis.

– Mit barnebarn spurgte hende, om hun ville være hans kæreste på Valentinesdag. Og hun svarede ja, siger hun.

En foreløbig obduktionsrapport viser, at skolepigen døde af dehydrering og et lavt natrium-niveau.

1 af 2 Den niårige skolepige, Savana Hardin. (Foto: AP)
2 af 2 Bedstemoren Joyce Hardin Garrard, 46, og stedmoderen Jessica Hardin, 27, er anholdt og sigtet for manddrab. (Foto: Etowah County Sheriff Dept)