Muskelmand brød ind til ægtepar

Løb med taske og pung ved røveri ved højlys dag

Et ægtepar fra Greve blev tirsdag eftermiddag udsat for en hændelse, som Midt- og Vestsjællands Politi betegner som et 'røverilignende forhold'.

Parret, en 42-årig mand og en 39-årig kvinde, bor i et rækkehus på Bøgehegnet og alarmerede politiet klokken 15.36 tirsdag.

Kort forinden havde det banket på parrets dør.

- Manden åbnede døren, og en ung, muskuløs mand pressede sig ind, selv om beboeren forsøgte at lukke entredøren. Den indtrængende mand krævede at få penge, og der opstod noget håndgemæng mellem den 42-årige beboer og gerningsmanden. Under håndgemænget lykkedes det for gerningsmanden at snuppe kvindens taske, som indeholdt hendes pung med kreditkort og diverse personlige ejendele. Derefter løb røveren fra stedet, siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til ekstrabladet.dk.

Ude ved havelågen ind til parrets ejendom ventede en formodet medgerningsmand, og sammen løb de to mænd i retning mod Lundehusene.

Ægteparret kom ikke noget fysisk til ved røveriet, men var stærkt chokerede efter hændelsen.

De to geringsmænd beskrives som:

A: mand, 18-19 år, ca. 180 cm høj, muskuløs af bygning, iført mørkt tøj og handsker.

B: Mand, udlænding, 18-20 år, 170-180 cm høj, iført mørk trøje/jakke med hætten trukket op om hovedet.

Det var gerningsmand 'A', der var inde i huset.

Hvis du har bemærket de to personer på Bøgehegnet på gerningstidspunktet eller på flugtruten mod Lundehusene, kontakt da Lokalpolitiet i Karlslunde på telefon 114.