Mand skød med jagtgevær mod kammerat

Druktur mellem to kammerater endte dramatisk i en lejlighed på Amager, da den ene affyrede flere skud

Politiet rykkede talstærkt ud til Cumberlandsgade på Amager, efter der var blevet affyret skud i en lejlighed. (Foto: Kenneth Meyer)
Politiet rykkede talstærkt ud til Cumberlandsgade på Amager, efter der var blevet affyret skud i en lejlighed. (Foto: Kenneth Meyer)

Her til morgen fortsætter politiet jagten på en mand, der i nat affyrede et jagtgevær mod en kammerat.

Politibetjente måtte natten til onsdag rykke talstærkt ud til Cumberlandsgade på Amager i København, efter der var blevet affyret skud i en lejlighed.

En 31-årig mand var taget på besøg hos sin kammerat på adressen, da de to venner pludselig kom op at skændes.

- De har siddet i et heftigt drikkelag og er blevet uenige om nogle ting, som vi endnu ikke kender til. På et tidspunkt affyrer kammeraten nogle skud med et jagtgevær med haglpatroner. Om skuddene er rettet mod den 31-årige, ved vi ikke, men han har nok skudt efter ham i en eller anden forstand, siger den centrale efterforskningsleder Lars Feldt fra Københavns Politi.

Ramt i hovedet
De første meldinger fra ordensmagten lød på, at den 31-årige var blevet ramt perifert i hovedet af skuddene fra jagtgeværet. Men efter en tur på Rigshospitalets traumecenter viste det sig, at han havde pådraget sig andre sår.

- Han har muligvis været udsat for stump vold, men hvad der præcist har forårsaget skaderne i ansigtet, ved vi ikke.

- Vores foreløbige undersøgelser viser, at skuddene ramte vægge og loft. Det kan også være fragmenter fra puds, der er røget ud af væggen efter skuddene og har ramt ham, siger Lars Feldt.

Her til morgen har det endnu ikke været muligt at afhøre den tilskadekomne mand, da han var stærkt beruset, da politiet ankom på stedet.

- Men han har det efter omstændighederne godt, fortæller efterforskningslederen.

Lars Feldt afviser, at nattens episode har relation til bandekonflikten. Begge personer er kendt af politiet fra narko- og alkoholmiljøet.

1 af 3 (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 3 (Foto: Kenneth Meyer)
3 af 3 Politiet rykkede talstærkt ud til Cumberlandsgade på Amager, efter der var blevet affyret skud i en lejlighed. (Foto: Kenneth Meyer)