Skoleskyderi koster tredje dødsoffer

Skoleskyderen T.J. Lane har nu tre menneskeliv på samvittigheden. To sidste skudofre ventes at overleve

Ofrene for skyderiet i Chardon, Ohio, blev tirsdag mindet. Her beder en gruppe elever en bøn på torvet i den lille by. (Foto: AP)
Ofrene for skyderiet i Chardon, Ohio, blev tirsdag mindet. Her beder en gruppe elever en bøn på torvet i den lille by. (Foto: AP)

Skudepisoden på et amerikansk gymnasium har nu kostet sit tredje dødsoffer.

Lægerne på hospitalet i Cleveland slukkede tirsdag morgen for Demetrius Hewlins respirator, da den 16-årige gymnasieelev var erklæret hjernedød.

– Vi er i dyb sorg over tabet af vores søn og andre i vort nærsamfund. Demetrius var en glad, ung mand, der elskede livet og sin familie og venner, hedder det i en udtalelse fra familien.

Forinden døde to andre skudofre, Russel King, 17, og Daniel Parmertor, 16. To andre teenagere ventes at overleve deres kvæstelser efter skyderiet på gymnasiet i Chardon nordøst for Cleveland.

Læs: Skoleskyderier er hverdagskost i USA

Eleverne var ved at gøre sig klar til første undervisningstime mandag morgen, da 17-årige T.J. Lane åbnede ild i gymnasiets kantine.

– Flere af mine venner kravlede på gulvet, og en af dem lå hen over et bord og blev skudt, har øjenvidnet Nate Mueller fortalt lokale medier.

T.J. Lane, der beskrives som en enspænder og problemelev, der voksede op med en voldelig far, blev anholdt kort efter skyderiet. Motivet til episoden er endnu ukendt.

1 af 2 Den mistænkte skoleskyder, 17-årige T.J. Lane, ankommer til retten i Geauga County i Ohio. (Foto: AP)
2 af 2 Ofrene for skyderiet i Chardon, Ohio, blev tirsdag mindet. Her beder en gruppe elever en bøn på torvet i den lille by. (Foto: AP)