Jeanetts mand: Vred og irriteret

Den forsvundne Jeanett Rask Thomas' mand har ingen ide om, hvorfor hun har forladt familien

Det er snart tre uger siden den 48-årige Jeanett Rask Thomas forsvandt fra sit hjem på Nørrebro i København. Til familien fortalte hun, at hun ville tage ind for at bytte en bog. Siden har hun været forsvundet.

- Indvendigt, der har jeg bidt negle helt op til albuerne i lige dele vrede og irritation over, at der ikke er et eller andet, der kan forklare mig, hvad der er sket, siger Lars Thomas, der er gift med Jeanett Rask Thomas, til GO' Aften Danmark.

LÆS: Jeanett hævede 2.600 kr før hun forsvandt

Politiet fortalte i går, hvor Jeanett Rask Thomas tilsyneladende er blevet set.

Måske vil hun ikke findes
Dankort og mobiltelefon efterlod hun hjemme - måske fordi hun ikke vil findes. Lars Thomas har tidligere fortalt til ekstrabladet.dk, at han simpelthen ikke kan fatte, hvorfor hun har forladt familien.

– Det, der er det mest mærkelige og mest skræmmende, er, at der intet usædvanligt var ved hende, inden hun gik. Havde hun i det mindste været rasende og smækket med døren, så havde jeg haft et eller andet at gå efter, fortalte Lars Thomas for små to uger siden.

Hans undren er ikke blevet mindre siden da.

- Jeg kan ikke tro, at hun ville gå nogen steder eller rejse væk eller stikke af uden at fortælle os det. Eller i hvert fald sørge for, at drengene vidste det, fordi drengene er hendes et og alt, siger Lars Thomas til TV2.

Jeanett Rask Thomas har to sønner på 13 og 18 år sammen med Lars Thomas.